Ljubitelji mirisa, pozor! Luksuzni brend Jo Malone dostupan je u BiH, a mi znamo i gdje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Ljubitelji mirisa, pozor! Luksuzni brend Jo Malone dostupan je u BiH, a mi znamo i gdje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
17.3.2023.

Teško da možemo sakriti oduševljenje kada popularni luksuzni brendovi zakorače na tržište Bosne i Hercegovine pa tako tu vijest rado podijelimo s našim čitateljicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od takvih je upravo Jo Malone koji je od sada dostupan u FABUspot trgovini u Sarajevu na adresi Trg djece Sarajeva 1. Ljubiteljicama parfema i luksuznih svijeća sigurno je odveć poznata prestižna britanska kuća Jo Malone London bezvremenskih i unisex mirisa. Riječ je o brendu koji od 1990. godine kreira dojmljive i upečatljive parfeme i mirisne dodatke za dom.

Jo Malone London u svijetu parfema se ističe i po svojoj dugotrajnosti, privlačnim tonovima i ugodnom spoju jedinstvenih aroma. Stoga, nakon više od trideset godina postojana na beauty sceni, ovaj brend predstavlja mirisni luksuz s posebnom vrijednosti. Uz parfeme brend je kreirao i dojmljivu ponudu mirisnih svijeća koji imaju moć da osvježe prostoriju i kreiraju ugodnu atmosferu upečatljivih mirisa.

Stoga, ako ste poželjeli investirati u novi miris ili pak dragu osobu razveseliti jedinstvenim poklonom zavirite u FABUspot trgovinu i otkrijte zašto je Jo Malone London tako posebna kuća u svijetu mirisa.

 

* * *
Naslovna fotografija: @wisteriaful 

Povezani članci

Najpopularniji članci