J.Lo donosi film o svom ljubavnom životu. Je li zaista vrijedilo ovo snimiti? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

J.Lo donosi film o svom ljubavnom životu. Je li zaista vrijedilo ovo snimiti?

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
22.2.2024.

Iako će posljednje filmsko i glumačko ostvarenje J.Lo tek stići na Amazon Prime 27. 2. 2024., mnogi su ga već imali priliku pogledati i recenzije su pomalo… pa, zbunjujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


J.Lo je sama financirala film koji dublje istražuje njen život, s fokusom na ljubavne odnose. U 65 minuta filma prikazane su njene ljubavne poteškoće, traume iz prošlosti, ali i osobna potraga za pravim samopouzdanjem i ljubavi.

 Ono što je zbunilo kritiku i publiku za početak je žanr koji je predstavila J.Lo. Radi li se o mjuziklu, jako dugom glazbenom spotu, drami ili pak o javnoj terapiji? Iako film obiluje poznatim imenima, među kojima se našao i njen muž Ben Affleck, mnogi su ovo ostvarenje prokomentirali kao još jedan marketinški potez i oblik samopromocije.

 Ako je vjerovati kritičarima, film je ostao površna priča kojoj fali autentičnosti i dubine, unatoč tome što J.Lo ovo predstavlja kao vlastito iskustvo kroz terapiju i introspekciju koje je podijelila s gledateljima.


Foto: @jloVjerujemo da i sami nećete moći odoljeti da unatoč ovakvim recenzijama ne zavirite u detalje njenog života koje prikazuje u filmu This is me… now. U iščekivanju 27. 2., donosimo kratki trailer koji će i vas možda ostaviti s mnoštvom pitanja, ali vas i dovoljno zaintrigirati da saznate više o privatnom životu ove glazbene ikone.


* * *
Naslovna fotografija: @jlo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno