Jeste li sretnica koja nosi neki od dostupnih brojeva Jimmy Choo cipela na sniženju? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jeste li sretnica koja nosi neki od dostupnih brojeva Jimmy Choo cipela na sniženju?

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
24.5.2024.

Kako u jednoj od epizoda serije Sex i Grad objašnjava i glavna protagonistica – Carrie Bradshaw, cipele su neophodne jer one zapravo čine outfit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zaista, obuća ima moć da potpuno transformira čitavu odjevnu kombinaciju. Zbog toga je svima poznata ljubav prema modelima Jimmy Choo cipela. Koji god model birali, svaki sa sobom nosi dozu glamura, elegancije i vrhunskog dizajna do najsitnijih detalja.

 Jedan od omiljenih modela na listi ljubiteljica ovog brenda, svakako je Saeda. Šiljasti, elegantni vrh, potpetice od 10 cm, nježni sjaj satena i poseban začin za kraj – trake optočene kristalima koje ovom modelu daju poseban pečat.

Upravo taj model našao se na sniženju, na modnoj platformi NET – A – PORTER, u energičnoj proljetnoj boji fuksije.

No, zahvaljujući (ili ne) njihovoj velikoj popularnosti, ali i cijeni koja je upola manja od originalne, rasprodaju se jako brzo. Stoga, zavirite na link koji donosimo u nastavku i otkrijte jeste li sretnica koja nosi jednu od veličina koje su dostupne.


Jimmy Choo Saeda cipele


* * *
Naslovna fotografija: @jimmychoo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno