Prepustite se mekoći i uživajte u čarima jeseni i pogodnostima u English Home - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Prepustite se mekoći i uživajte u čarima jeseni i pogodnostima u English Home

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
12.11.2021.

Stigla nam je jesen, nekima omiljeno godišnje doba zbog toplih boja i romantike koju one donose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani su dosta hladniji i češće se odlučujemo za toplinu doma, pa vam tako donosimo nekoliko ideja o uređenju vašeg doma, kako biste u njemu u potpunosti uživali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko tražite nešto lijepo za svoj dom, želite da ga obogatite dodatnim ukrasima, English home je jedna od popularnijih destinacija koju trebate posjetiti.

U ponudi su specijalne kolekcije poput Creative Simplicity, Pure Elegance, Winters Tale, Timeless Romance, a svaka od njih sadrži jedinstven proizvodni program.

Ove jeseni u English Home vas očekuju specijalni popusti od 20 do 40% na odabrane artikle, a uz kupovinu putem webshopa www.englishhome.ba/ u vrijednosti iznad 75,00KM omogućena je besplatna dostava. Na radost vjerujemo mnogih kupaca, zahvaljujući web shopu proizvodi su postali dostupni cjelokupnom bh. tržištu.

Ukoliko još niste imali priliku posjetili English Home, svakako preporučujemo posjetu kako biste se uvjerili u raznovrsnost ponude, a u nastavku vam donosimo link sa kratkim video pregledom. 

U nastavku pogledajte neke od sniženih proizvoda:

Creative Simplicity - Pure Hawaian višenamjenski prekrivač -30%

RONA – Emajlirano posuđe u kojem možete spremati ukusna jela -38%

Winters Tale - Talia – porculanska šoljica 2 kom– 40%

Creative Simplicity - Bella dekorativno ogledalo – 30%

Artistic Journey - Nila – Porculanska stolna lampa – 30%

Posjetite English Home u Sarajevu i otkrijte koje su to male tajne velikih umjetnika, jer upravo magija koju ćete doživjeti dok razgledate različite dekoracije će vas potaći na istraživanje i otkrivanje inspirativnog dizajna koji će biti samo vaš i jedinstven.

Više o samoj ponudi English Home i novostima možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a možete se prijaviti i za newsletter u kojem dijele mnoštvo zanimljivog sadržaja.

 

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: English home/Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci