Na Pinterestu je bila izvor modne inspiracije, a sada će vas oduševiti i interijerom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Na Pinterestu je bila izvor modne inspiracije, a sada će vas oduševiti i interijerom

Tekst:

Nevena Divčić

INTERIJERI
13.9.2023.

Jenna Lyons se s pravom može nazvati modnom inspiracijom, divom i uvrstiti u najuticajnije ličnosti svijeta mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njene odjevne kombinacije smo zapazili još prije više od 10 godina kada se pojavljivala na Pinterestu i ubrzo postala glavni lik svakog modnog boarda na našim nalozima. Stil je karakterističan zbog perja, šljokica, naočala sa interesantim okvirom i zavidne kolekcije štikli.

Jenna je bila predsjednica i izvršna kreativna direktorica brenda J.Crew do 2017. godine kada se povukla s te pozicije.

 Trenutno ima svoj brend vještačkih trepavica, koje za cilj imaju postizanje što prirodnijeg izgleda i dio je ekipe realityja Real Housewives of New York. Pored svog jedinstvenog i istančanog ukusa za modu, Jenna nas je oduševila svojim izborima kada je riječ o uređenju interijera. Sudeći po njenim opisima ispod Instagram objava za renoviranje i finalni rezultat bilo joj je potrebno skoro tri godine.


Francuski šarm

Njena kreativnost i inspiracija su i ovdje došle do izražaja. Svaka prostorija ima svoju priču, ali su divno uvezane u jednu cjelinu. Dnevni boravak nas asocira na pariške stanove.

 Garderober

Naš i njen favorit. Uz ovakvu preglednost odabir outfita i potraga za odgovarajućim cipelama sigurno nije problem. San većine ljubitelja mode je zaviriti baš u ovaj garderober. Više nego ikad ranije smo zahvalni na čarima društvenih mreža i Jenninim objavama.

 

 


Zavirite i vi u kutke Lyons rezidencije

 

* * * 
Naslovna fotografija: @jennalyonsnyc

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno