TEKST: Bonjour.ba
DATUM OBJAVE: 24.7.2018.
Cijela ideja njegove kuharice vrti se oko proslave užitka i strasti koju jedna od najdražih kuhinja na svijetu može unijeti u vaš dom. Želio je sa svima podijeliti svoje pristupačne, ali itekako ukusne recepte za klasičnu carbonaru, piletinu Salinu, punjenu focacciu, pečenu pitu s rižotom, ali i tiramisu s Limoncellom. Knjiga sadrži 140 recepata, napisanih jednostavnim jezikom koji će razumjet
Recepti u knjizi su savršen mix između brzih jela i onih za koje je potrebna nešto duža priprema, a svako od njih ima i prepoznatljivi Jamijev twist. Neka od jela će biti idealna za svakodnevne avanture, neka od njih ćete poslužiti tijekom večere s prijateljima, a neka od njih tijekom proslava. No, svako od jela ima jednu misiju – mirisima i okusima vas odvesti na putovanje Italijom. Kuharica je već dostupna za narudžbu putem Amazona.
Foto: amazon.com
TEKST: Dragana Rauš
Nova gastro tačka na Trgu slobode, stvorena je za one koji znaju cijeniti hranu koja je jednako ugodna za oko i za nepce, vino koje se bira s polica od poda do plafona i koktele zbog kojih će ti svaki izlazak sa drugaricama biti kao scena iz serije Sex and the City.
Jer ponekad je samo novo mjesto dovoljno da ponovo zavoliš grad u kojem si godinama.
Ovdje je sve u detalju, od teksture burrate na pizzi do wagyu sushija koji ne očekuješ u srcu Tuzle. Svaki tanjir je mala priča za sebe, a svaka fotografija uhvati djelić ambijenta koji podsjeća na privatnu vinsku sobu u kojoj bi rado da izgubiš pojam o vremenu.
Petkom se svjetla priguše, bend zasvira, a Trg slobode pretvori se u savršeno mjesto za afterwork druženje koje se lako oduži do kasno.
Don Papa je za one koji vole spoj elegancije i spontanosti. Za one koji cijene dobru kuhinju, ali i dobru priču.
FOTO: @the_maya_b
Prvi otkrijte najnovije trendove, ekskluzivne vijesti, najbolje shopping preporuke i pogled backstage priče!