U Cineplexxu u Sarajevu održana dugo očekivana premijera filma 'Nije vrijeme za umiranje'. Donosimo djelić atmosfere! -...

U Cineplexxu u Sarajevu održana dugo očekivana premijera filma 'Nije vrijeme za umiranje'. Donosimo djelić atmosfere!

Tekst:

Promotivni članak

EVENT
6.10.2021.

Najpoznatiji svjetski špijun James Bond konačno je stigao u kinodvorane!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije vrijeme za umiranje (No Time To Die) sinoć je prikazan na VIP premijeri u sarajevskom kinu Cineplexx.

Prije početka dugo očekivanog nastavka popularne franšize o agentu 007 upriličen je mini koktel gdje su crvenim tepihom prošetale uzvanice, uz poštivanje svih mjera zaštite od COVID-19.

Među zvanicama koje su među prvima u Bosni i Hercegovini pogledali film o voljenom agentu, između ostalih, bili su Dr. Ulrike Hartmann, austrijska ambasadorica u BiH, Matthew Field, ambasador Velike Britanije u BiH sa suprugom Martinom, Antonio Beus, Jovan Marjanović, Altijana Marić, Nusmir Muharemović, Erna Saljević, Šejla Ramović, Lena Samardžić, Lana Lekić, Ajdin Hasanić, Milica Kokotović, Adnan Cerić Cerix, Berina Bajrović... kao i brojni mediji.

Publika je film u distribuciji Una Filma imala priliku gledati u ultimate dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos sistem zvuka i RealD Ultimate screen.

Nije vrijeme za umiranje je dobio zasluženi aplauz, a publika je uzbuđeno komentarisala nevjerovatne scene i bila vidno oduševljena prikazanim filmom u kojoj se Daniel Craig pojavljuje po posljednji put, da zaokruži i okonča putovanje na kojem smo upoznali novog, modernog Bonda.

Film od danas, 6.10. kreće u pretpremijerna prikazivanja u Cineplexx i CineStar kinima u BiH, dok od 7.10. ulazi u redovnu kino distribuciju širom Bosne i Hercegovine.

U nastavku kroz fotografije donosimo samo dio atmosfere sa premijere.

 

***

Naslovna fotografija: Promo
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci