Iz sata u sat: Jedan dan u životu Christiana Louboutina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Iz sata u sat: Jedan dan u životu Christiana Louboutina

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
24.8.2015.

Christian Loubotin je pored Albera Elbaza možda jedan od najsimpatičnijih dizajnera današnjice. Živi u Parizu, no pored toga, ima i pet kuća, 1 kućicu na splavu i više od 100 Lacoste košulja, kako je otkrio Harper's Bazaar magazinu koji je imao privilegiju zaviriti u jedan Louboutinov dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7:00h: Dizajner svoj dan počinje buđenjem uz prve zrake sunca i odlazi na trčanje ulicama Pariza.

8:30h: Vrijeme je za doručak koji se sastoji od puno čaja, voća uz baguette i mobitela. Naime, Christian cijeli doručak telefonira i razgovara s dragim ljudima, provjerava gdje su, jesu li dobro i kada će se vidjeti.

9:15h: Safquat koji radi za Louboutina dolazi, otvara prozor i izvještava ga o vremenu kako bi dizajner mogao izabrati svoju kombinaciju. Kaže da uvijek počinje sa obućom jer nakon toga praktički ima tri kombinacije: odijelo, jeans i chino hlače. Otkriva kako ne koristi nikakve preparate, zbog čega je superbrzo spreman za polazak.

9:45h: Na posao odlazi Vespom, a na stolu ga čekaju dnevni i tjedni raspored, koji mu stižu i večer prije putem SMS poruke na mobitel.

10:30h: Dizajner radi sa svojim timom i pregledava trenutne projekte, provjerava detalje. Otkriva kako sav posao koji zahtjeva kreativnost radi ujutro, dok je vani dnevno svjetlo, jer po noći ne može crtati ni stvarati.

christian louboutin 01

1:30h: Ručak je uvijek u jednom od dva restorana s klasičnom, ali laganom pariškom kuhinjom. Loubotin bira restoran L'Epi d'Or ukoliko želi privatnost, a ako ne, tada je za njega stol postavljen u Bistro Volnay za koji kaže da je najbolji restoran ikad!

15:00h: Nakon ručka svaki dan ima drugačiji tijek, no najčešće se vraća ponovno u ured i pregledava prototipe i detalje. Detalje usavršavaju u Francuskoj, nakon čega ih nosi u Italiju.

17:00h: Dan prije intervjua za Harper's Bazaar dizajner je u ova doba ima dva dvosatna sastanka. Jedan s timom koji radi na razvoju Christian Louboutin kozmetike, a drugi s arhitektom koji je zadužen za dizajn Louboutin dućana u Istanbulu.

christian louboutin kozmetika

21:00h: Ukoliko je pozvan na neko otvorenje ili večeru tada je večer rezervirana za taj događaj. Inače, nedjeljom odlazi u kino i u mali danski restoran gdje nije potrebna rezervacija, za što dizajner kaže da je to u Parizu ravno raju.

 

Foto: via Harper's Bazaar

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno