Ivana Stanković je zaštitno lice proljetne Sisters Code Atelier kampanje

MODNE VIJESTI
12.3.2019.
 Bojana i Vladana Veljković, sestre su i dizajnerice koje se kriju iza branda Sisers Code Atelier. Kultura, arhitektura, bogato nasljeđe i gradovi diljem svijeta njihov su vječni izvor inspiracije pri dizajniranju, a izuzetak nije ni njihova proljetna linija.

 MG 1236 1

„Inspiraciju smo pronašle u Parizu, poznato je da nas gradovi inspirišu. Neke od komada smo uradile još prošle godine, kada smo dizajnirale haljine za venčanje. Sada smo snimile prolećnu kampanju s must have komadima iz kolekcije. Novo je i to da nam je Top Model Ivana Stanković zaštitno lice brenda. Osnovne boje kolekcije su bela, crna i zlatna boja. Koristile smo skubu, štof, viskozu i plisir. Pored ovih boja modeli će biti urađeni i u drugim toplim bojama.“ – otkrila nam je Vladana.

 MG 1322 1

„Sisters Code Atelier posjeduje tri karakteristike, a to su klasika, elegancija i luksuzni kvalitet. Brend je zvanično osnovan i otvaranjem firme prošle godine, ali već par godina unazad gradile smo modnu karijeru i prikazivale naš rad na beogradskim nedjeljama mode. Naš tim čine sami profesionalci kao što su fotograf Miša Obradović, makeup artist Svetlana Sremčević, kao i ljudi koji nam pomažu svakodnevno u dizajnerskim i marketinškim aktivnostima.“ – nadodala je.
Kolekcija će biti dostupna za kupovinu u Beogradu i Zürichu, a više informacija potražite na njihovom Instagram profilu @sisters_code.

 MG 1572

 MG 1605

 MG 1641

 MG 1690

 MG 1756

Foto: Miša Obradović

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: