Bh. dizajnerica Irma Kohel idući tjedan organizira 'plants pop-up' u Tuzli i Sarajevu. Donosimo detalje. - Bonjour.ba -...

Bh. dizajnerica Irma Kohel idući tjedan organizira 'plants pop-up' u Tuzli i Sarajevu. Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
27.2.2021.

Kroz intervjue, Irma redovito ističe da inspiraciju pronalazi upravo kroz vlastitu svakodnevnicu i potrebe, neovisno je li riječ o artiklima za uređenje doma, odjeći ili zanimljivim posudama za cvijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minimalizam, monokromatske boje, unikatni printovi, veganski materijali i ekološka osviještenost sinonim su za njezin rad, a sve što dizajnira šalje upravo takvu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da Irma njeguje prepoznatljiv vizualni identitet, ne iznenađuje što je dovoljan tek jedan pogled na Kohel Plants i možete prepoznati da je riječ o buketima i dizajnu u njenom potpisu. Neobični spoj boja i materijala, kao i strast i energija prema oblikovanju materijala i ukrasa, oslikavaju se i u njenom aranžiranju cvijeća.


Zato je vijest o njenom 'plants pop-up' razveselila mnoge.
Prvi će biti organiziran u Sarajevu, u concept storeu Bazerdžan, 6.3.2021. od 11:00h-16:00h, dok će drugi biti održan u Tuzla Bingo City Centar u Tuzli, 7.3.2021. također od 11:00h-16:00h. Na pop-upu bit će predstavljeni njeni neobični buketi, a osim u zanimljivim cvjetnim kreacijama, moći ćete uživati i u razgovoru s dizajnericom. Veselimo se vidjeti što je pripremila!

***
Tekst: BONJOUR.ba
Foto: @kohelplants

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno