Zavirite u cozy interijer kuće u Zadru koju su vlasnici uredili sami

INTERIJERI
10.2.2021.

U potrazi za inspirativnim prijedlozima za uređenje doma koji će mu dati toplu notu, pronašli smo profil Kristine koja je zajedno sa svojim mužem Mihaelom odlučila kupiti zemljište u naselju Murvica pored Zadra i izgraditi kuću iz snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovaj bračni par na društvenim mrežama dijeli fotografije svog cozy doma i u potpunosti naše simpatije osvaja simbiozom različitih stilova i tekstura u prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristina

Foto: @ourhappyplace6

Na Instagram profilu @ourhappyplace6 saznali smo da je Kristina supruga, majka, učiteljica matematike i zaljubljenica u interijer, a budući da istinski uživa u uređenju interijera, te je istinska ljubiteljica retro i skandinavskog stila, odlučila je da se na prostoru površine 96 m₂ poigra upravo tim inspirativnim stilovima.

Točnije u interijeru vlada drvo i bijela boja koje namještaju, rasvjeti i ukrasima daju dodatnu toplinu i osobnu notu. Otvoreni dnevni boravak, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i ostava se kriju u unutrašnjosti, dok u dvorištu posebnost čini bazen. Sa divnim zidom od opeke u kuhinji izbjegli su monotoniju zidova i postigli retro dinamiku.

Foto: @ourhappyplace6

Čitav interijer djeluje kao da je svaki centimetar iskorišten na pravi način bez narušavanja estetskog dojma. Dodatnu toplinu prostoru dali su kroz odabir drvenih podova i detalja poput crnog lustera, polica, bakrenih visilica, mekanog tepiha i peći.

Foto: @ourhappyplace6

Kroz fotografije u nastavku vodimo vas još malo u virtualnu šetnju ovom cozy kućom.

Foto: @ourhappyplace6

Foto: @ourhappyplace6

Foto: @ourhappyplace6

Foto: @ourhappyplace6

***

Naslovna fotografija: @ourhappyplace6
Tekst: Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI , 10.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@ourhappyplace6

Podijeli:

Posljednje objavljeno