Bonjour.interijer: Bijela boja je vladarica Vanjinog doma u Čitluku - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.interijer: Bijela boja je vladarica Vanjinog doma u Čitluku

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
3.2.2024.

U svijetu Instagrama postoji mnoštvo profila posvećenih uređenju interijera, ali rijetko će vam neki ukrasti pažnju kao profil mlade Vanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njezina stranica privlači hiljade pratitelja zbog jedinstvenog stila uređenja njenog doma. Danas ćemo zajedno zaviriti u neobičan svijet u kojem vladaju bijela boja i neutralni detalji.

 Korak po korak, Vanja nas vodi kroz svoj dom koji je pravo malo remek - djelo dizajna. Prvi dojam koji se javlja kada uđete u njezin stan je osjećaj svjetline i prostranosti. Sve je obavijeno bjelinom, od zidova i stropova do namještaja i detalja. Vanja je uspjela postići savršen balans između moderne elegancije i topline udobnosti.


 No, ono što ovaj interijer čini posebnim su Vanjini osobni dodiri. Umjetnička djela u obliku vaza koje Vanja sama stvara često su izloženi na policama, dodajući umjetnički duh ovom suvremenom domu.

 Vanjin neobičan dom će vas sigurno inspirisati za kreiranje monohromatskih kutaka u vašem interijeru. Bijela boja i neutralni detalji stvaraju harmoničan i suvremen interijer, dok osobni dodiri dodaju toplinu i osobnost. Vanja nas je naučila da bijela može biti mnogo više od običnog izbora boje - može biti platno za vlastiti kreativni izraz i inspiraciju za druge.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @interiorvanja 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno