Djevojke iz BiH i regije kreirale su cozy blagdansku atmosferu u interijerima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Evo kako su djevojke iz BiH i regije dekorirale interijer za blagdansku sezonu

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
25.12.2023.

Svaki dom u vrijeme blagdana živne kroz mnoštvo dekoracija, lampica i kulinarskih delicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je vrijeme koje posebno volimo zbog cozy atmosfere koja se okupa interijer, zbog topline koja nas okružuje i zajedništva kojemu tad svi posebno poklanjaju pažnju. Priznajemo, postoji neka posebna čar u tome kada se probudite pokriveni crvenom dekicom, okruženi figuricama orašara ili gledate blagdanske filmove dok oko vas svijetli stotine sitnih lampica.

 Da biste kreirali blagdansko okruženje u domu, nije neophodno imati mnoštvo novih dekoracija. Dovoljno je tek malo mašte i kreativnosti i uz par detalja ćete dobiti idealnu kulisu za sva blagdanska druženja.

Tema vašeg blagdanskog uređenja mogu biti određene boje. Ako dodate crvenu kao kontrast neutralnim nude tonovima, kreirat ćete pravu atmosferu u trenutku. Jednako svečani bit će i zlatni i srebrni tonovi koji se će s lakoćom uklopiti s crvenom i zelenom bojom, kraljicama ove sezone.

 Ne zaboravite ni na trendy mašnice koje će okruženju uvijek dati poseban šarm. Mašnice na boru, posuđu, stolicama ili čak lusterima, upotpunit će svaki kutak. Neka to bude tema vašeg uređenja ove zime.

 Za kraj, ne zaboravite možda i najvažniji detalj za ovaj period. Lampice! Svjetlost lampica (ili svijeća) daje posebnu magiju. U takvom čarobnom interijeru, sigurno ćete poželjeti napokon kušati te božićne i novogodišnje keksiće koje pravite ili napraviti svoju omiljenu toplu čokoladu. Ljepota je u detaljima pa posvetite pažnju i posuđu te birajte ono koje će dati dodatnu dozu blagdanske magije.

Mi smo zavirili na društvene mreže i pronašli nekoliko neodoljivih kutaka djevojaka iz BiH i regije, koji mogu poslužiti kao inspiracija.


Interijer djevojaka iz BiH i regije

 

* * *
Naslovna fotografija: @ivanamrsiic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno