Instagram dnevnik: Očaravajući Kupres u jesen - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Instagram dnevnik: Očaravajući Kupres u jesen

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
16.11.2015.

Za Kupres ste zasigurno čuli u pjesmama, pročitali u kakvoj staroj knjizi ili bakinoj pjesmarici ili vam jednostavno u uhu zvoni jutarnja radijska prognoza vremena koja često Kupres svrsta na dno Celzijeve ljestvice kao jedan od najhladnijih gradova u Bosni i Hercegovini. Danas vam donosimo malčice drugačiju sliku Kupresa, sliku koja će vašim audio-vizualnim osjetilima zasigurno udovoljiti raskošom svojih boja, oblika i nesagledivih ljepota kupreškog polja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 1200 m/nv te na terenu kraškog polja okruženog planinskim lancem priroda se svakodnevno brine da direktno za vas upriliči kadrove kakve guglate po svjetski poznatim turističkim destinacijama, austrijskim razglednicama i slično.

kupres bih 10

kupres bih 12

kupres bih 13

kupres bih 14

kupres bih 11

Ukoliko ste tip koji svoj odmor zamišlja kao iole aktivan, onda ste na Kupresu uvijek dobrodošli jer, bilo da se odlučite posjetiti Kupres u zimskim ili pak u ljetnim mjesecima zasigurno ćete okusiti duboki mir, relaksaciju kakva gladi svaki vaš stres i napetost nagomilanu užurbanim životom. U ove jesenske dane, kada krošnje i šume istresaju zlato koje im u krilu čuči od proljeća divota je izmaknuti se i jednostavno stajati usred netaknute prirode, jednostavno udisati svježinu britkog i rijetkog planinskog zraka, uživati jesenje plodove, šareno voće i povrće ili pak hvatati kasno razliveno jesenje sunce. Nadohvat ruke su vam biciklističke i pješačke staze, obilasci kupreških ljepota i znamenitosti jašući na konjima. Sigurno se sad pitate kakvi su pogledi na Kupres iz zraka-okušajte se u paraglidingu slobodno.

kupres bih 01

kupres bih 02

kupres bih 03

kupres bih 04

kupres bih 05

kupres bih 07

kupres bih 08

Smjenu godišnjih doba u stopu prati i smjena događanja i mogućnosti vašeg odmora. S prvim bijelim pahuljama Kupres se pretvara u kristalnu oazu, blještavi i studeni zimski raj, skijašku destinaciju koju s radošću posjećuje cijela regija.

Uostalom, nijedan tekst ni objašnjenje se ne mogu mjeriti s istinskim osjećajem zadovoljstva koji vas prati pri dolasku na Kupres, stoga vam dajemo ovih par kadrova i pozivamo vas da se odvažite posjetiti vašu buduću omiljenu turističku destinaciju!

kupres bih 15

kupres bih 17Tekst: Ivan Mihaljević
Foto: Matea Mihaljević 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno