Infuzija za biljke: simpatični izum koji će održati vaše biljke na životu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Infuzija za biljke: simpatični izum koji će održati vaše biljke na životu

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
10.7.2022.

Biljke smještene u omiljenom kutu donose potpuno osvježenje cjelokupne prostorije ali i isto tako utječu na kvalitetu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Unatoč tome što ih rado uvrstimo za dekoraciju doma, sigurno vam se barem jednom dogodilo da usprkos svakodnevnoj brizi prema svim mogućim uputstvima vaša omiljena biljka nije preživjela. Naime, zbog raznih obveza, poslovnih ili privatnih putovanja kao i raznih drugih aktivnosti dogodi se da zaboravimo zaliti biljke te one se jednostavno osuše.

Ako ste se pronašli u navedenom, a i dalje imate želju da vaš dom ukrašavaju zeleni listovi možda biste trebali investirati u infuziju za biljke odnosno Plant Life Support.

 Da, možda na prvi dojam zvuči smiješno, no brojni će se složiti da je ovaj izum napose genijalan. Malena sprava s vrećicom koja izgleda baš poput one koje možemo pronaći u bolnicama brinut će se o vašoj biljci i održat će ju na životu. Na vama se samo da vrećicu napunite vodom te postavite infuziju u vazu, a vaša biljka će uživati u dovoljnoj količini vlage svaki dan. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici ovog domišljatog brenda klikom ovdje

 

* * *
Naslovna fotografija: @radbag 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno