Svi govore o Stanley Tucci kolekciji posuđa! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svi govore o Stanley Tucci kolekciji posuđa!

Tekst:

Nevena Divčić

GOURMET
19.9.2023.

Već znamo da je sam pogled na ovaj lik s naslovnice izmamio osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stanley Tucci, jedan od miljenika svijeta filma je u oktobru 2021. godine objavio knjigu Taste: My life Through Food. Nakon svog showa"Searching for Italy" recepte i ljubav prema kuhanju je nastavio dijeliti na Instagramu.

Svaki od tih videa sa sobom nosi jednaku dozu luksuza, stila, ali i italijanskog šarma koji čini da se osjećate kao da Tuccija znate cijeli svoj život i po hiljaditi put zavirujete u njegovu kuhinju. 

 Toliko je očigledno njegovo uživanje u kuhanju i hrani, da nam se ovaj njegov komad života izjednačio s ljubavlju koju osjećamo prema liku kojeg glumi u filmu "Đavo nosi Pradu".

Njegova knjiga ispunjena je anegdotama iz života kroz povezanost s hranom, od djetinjstva pa do porodičnog života, kuhanja sa suprugom i priprema za gurmanske filmske kadrove u filmu Julie & Julia. Svoju ljubav prema kuhanju odlučio je podijeliti i s drugim ljubiteljima gourmet svijeta.

U saradnji s GreenPan brendom nastala je njegova kolekcija posuđa, koja je dostupna putem Williams Sonoma shopa.


Dizajn posuđa


“Moja nova kolekcija posuđa kombinira moderan dizajn s jednostavnom izvedbom. Ovi komadi imaju promišljene detalje koji čine razliku i oblikovani su dugom tradicijom izrade.” - rekao je Tucci.

 Dizajn svake tave i šerpe je elegantan, jednostavan i bit će malo umjetničko djelo u vašoj kuhinji zbog kojeg ćete jedva dočekati naredni obrok i reakciju gostiju na posudu u kojoj je pripremljen. Za dizajn posuđa su bili zaduženi Stanley i dizajner Jan Hoekstra. Izrađeno je u Italiji, u saradnji s brendom GreenPan, uz istaknuti kvalitet i sve što možete poželjeti od komada u kuhinji koji je u redovnoj upotrebi, kao što je nehrđajući materijal.

Posuđe je dostupno u tri boje, a mi u nastavku s vama dijelimo svoje favorite. Nažalost, trenutno ga nije moguće kupiti u BiH, ali nestrpljivo očekujemo i tu mogućnost.


GreenPan i Stanley Tucci posuđe


GreenPan x Stanley Tucci 

GreenPan x Stanley Tucci

GreenPan x Stanley Tucci

* * *
Naslovna fotografija: @williamssonoma

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno