Roza boja za zimu? Yes, please. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Roza boja za zimu? Yes, please.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
9.12.2023.

Roza boja će vašim zimskim izdanjima dati notu romantičnosti i nježnosti. Zašto je ne biste dodali u svoj ormar?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nismo mogli ne primijetiti trend nošenja roza kombinacija s ulaskom u zimsku sezonu odijevanja. Roza je postala izraz modnog stila koji odolijeva hladnoći i tmurnim danima zimske sezone, noseći sa sobom notu topline i nježnosti. 

 Gledajte to ovako - roza nije samo boja, već i dodatak koji će sigurno obogatiti zimsku paletu. Inspirirane njezinom privlačnošću, modne insajderice kombiniraju roza komade na nevjerojatno kreativne načine. Ova boja, koja je svoj peek ostvarila zahvaljujući Barbie filmu s Margot Robbie, prilagođava se različitim stilovima i prigodama.

 U hladnom razdoblju, roza se ističe kao svjež i odvažan izbor, pružajući osjećaj topline i ugodnosti. Instagram djevojke su odabrale roza kapute, džempere, haljine i čizme kako bi stvorile kombinacije koje ističu njihovu individualnost i unose radost u zimski modni narativ.

 Nosi se od glave do pete ili kroz modne dodatke te donosi dašak svjetlosti u tmurne dane. Bilo da je riječ o monokromatskom izdanju ili kombiniranju s neutralnim nijansama, roza komadi postaju centralni element zimskih kombinacija koje prkose stereotipima i osvježavaju zimski garderober.

 Uz osvježavajuću dozu romantike, roza boja nije rezervirana samo za toplije mjesece. Odvažite se nositi je na posao, večeru s prijateljicama ili novogodišnji party

 Roza boja kroz inspirativna izdanja modnih insajderica 

 

* * *
Naslovna fotografija: @blaireadiebee 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno