Modna euforija zvana 'Margot Robbie u roza kombinacijama' - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Modna euforija zvana 'Margot Robbie u roza kombinacijama'

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
5.7.2023.

Barbie, ikonična lutka koja je zadivila generacije djece diljem svijeta, a uvijek je bila simbol ženstvenosti, stila, mašte i kreativnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njena prepoznatljiva roza boja zauzima posebno mjesto u srcima mnogih, ali i budi nostalgiju svaki put kad je vidimo. Da li je upravo nostalgija za bezbrižnim dječjim vremenima razlog euforije za kombinacijama Margot Robbie i njenog novog 'Barbie' filma


 Margot, talentovana glumica, prosto sija na novim press konferencijama i premijerama filma 'Barbie'. Na oduševljenje mnogih najčešće bira modna izdanja u roza kombinacijama. Upravo zbog toga ovog ljeta vas pozivamo da se inspirišete njenim izdanjima i osjetite moć roze boje u svojim outfitima. Roza boja neka bude pečat vaše snaga i vjere u sebe, dok istovremeno u vaš stil donosi dašak romantike. 

 Kako biste pronašli svoju unutrašnju Barbie, ne plašite se igrati s različitim nijansama roza boje - od svijetlih i pastelnih tonova do intenzivnih i upečatljivih boja. Ljeto i komadi poput haljina, suknji, bluza ili čak cipela u roza boji su idealan način za isprobavanje novog looka. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @justjared 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno