TEKST: Bonjour.ba/PR
DATUM OBJAVE: 28.5.2024.
Malo koji zalazak sunca može se usporediti s onim koji smo imali priliku doživjeti na otoku Supetru u blizini Cavtata ove subote na službenom otvorenju nove sezone restorana St. Pietro.
Ovaj restoran otvoren je 2022. godine, a ovogodišnjim ponovnim otvorenjem potvrdio je luksuz, kvalitetu i inovaciju nudeći uslugu na najvišoj razini.
Već vožnja brodom do otoka da naslutiti da nas čeka jedinstveno iskustvo. Restoran na obali, uređenje i veoma posebna pozicija na jugu u Jadranskom moru stvorili su hedonistički raj koji smo jedva čekali istražiti.
Izgled restorana savršeno se uklopio u pejzaž zahvaljujući mediteranskim biljkama, popločanim stazama i kabanama sa zavjesama koje lebde na vjetru.
Pri dolasku smo mogli uživati u piću dobrodošlice, ali i istražiti mjesto čije nas je gostoprimstvo instant osvojilo. Uz priliku da probamo kamenice, mnogi od nas uživali su i u sjajnoj gourmet ponudi sa raznovrsnim delikatesama.
Izvrsna kuhinja, vođena Angelom Arsovskim, koji je svoju karijeru izgradio na iskustvu rada u brojnim restoranima s Michelinovom zvjezdicom utjelovljuje sve elemente podneblja koristeći starinske recepte i domaće pomno odabrane namirnice uz posebnu pažnju na održivost. Svježa riba s naglaskom na izvrsnost, ono je što će krasiti i posebno za ovu godinu kreirani menu čije će se degustiranje iščekivati.
Osim novog menua, na otvorenju nove sezone restorana St. Pietro najavljeno je i skorašnje otvorenje hotela Vallum pod istoimenim brandom St. Pietro, a koje će uskoro upotpuniti hedonističku ponudu juga Hrvatske i omogućiti pravim poznavateljima i istinskim ljubiteljima uživanja zaokruženo iskustvo uz ekskluzivan smještaj u četiri hotelske boutique depandanse uređene uz nepogrešiv osjećaj za eleganciju i luksuz u neposrednoj blizini otoka.
Hotelski gosti tako će ujedno moći uživati u svim hotelskim sadržajima i gastronomskom iskustvu otoka u St. Pietro restoranu, lounge baru ili jednoj od posebno osmišljenih kabana na otoku koje mogu iznajmiti samo za sebe i uživati u hrani i koktelima koje će za njih spraviti iskusni poznavatelji miksologije.
Ostatak fotografija otkrijte u nastavku.
***
Foto: St. Pietro PR/ Privatna arhiva
TEKST: Bonjour.ba/PR
Sarajevo je 20. maja postalo središte znanstvenog pristupa njezi kože.
Svečano je otvoren Lancôme Skin Science Club, ekskluzivni edukativni prostor posvećen inovacijama, znanosti i vrhunskoj njezi kože. Smješten u autentičnom ambijentu Austrijske kuće, ovaj jedinstveni prostor pruža spoj elegancije, tehnologije i edukacije.
Lancôme je u sklopu Skin Science Club eventa stvorio inspirativno okruženje za razmjenu znanja i iskustava, okupivši stručnjake i poznata lica iz regije.
Program je započeo u ugodnoj atmosferi Café Lancôme, gdje su se uz dobrodošlicu i kavu gosti imali priliku povezati i upoznati s konceptom prostora koji objedinjuje edukaciju, iskustvo i znanstveni pristup njezi kože.
U sklopu događanja održana je panel-diskusija s dermatolozima, tijekom koje su vodeći stručnjaci za njegu kože podijelili najnovije uvide, savjete i znanstveno utemeljene pristupe njezi kože.
Gosti su također sudjelovali u interaktivnim radionicama u pet tematskih soba gdje su istraživali različite dimenzije njege – od analize i personaliziranih preporuka do snage aktivnih sastojaka i naprednih Lancôme formula.
Lancôme Skin Science Club osmišljen je kao prostor susreta znanosti, ljepote i inovacije. Mjesto gdje stručnost postaje iskustvo, a individualni pristup ljepoti standard.
Ovaj koncept potvrđuje Lancômeovu predanost istraživanju i edukaciji te postavlja nove standarde u pristupu njezi kože. Lancôme još jednom pomiče granice klasične kozmetike jer ljepota je osobna, a znanost njezin saveznik.
Foto: Enida Kajević i Sanela Babić
Prvi otkrijte najnovije trendove, ekskluzivne vijesti, najbolje shopping preporuke i pogled backstage priče!