Party u Sarajevu: Pridružite nam se i hajde da zajedno sanjamo! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Party u Sarajevu: Pridružite nam se i hajde da zajedno sanjamo!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
19.4.2024.

Spremni za još jedan super party?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Objavljujemo prva imena koja će nastupiti na Garden of Dreams Festivalu 2024. Lineup predvode domaće i regionalne zvijezde. Pored izvođača, Garden of Dreams objavljuje i lokacije na kojima će se desiti izdanje festivala za 2024. godinu.


Foto: @gardenofdreams.ba
 

Lineup iz snova - ovo su prva imena

Pripremite se za impresivan lineup izvođača koji će nastupiti na Garden of Dreams Festivalu 2024: After Affair, Doel, Forest People, Goran Emkić, Ilija Đoković, Lubnya, Luka Čikić, ME.N.U, Mladen Tomić, Novak, Rajot i Runy.

Headlinere festivala ćemo objaviti u kasnijoj fazi promocije festivala. Ovakvim pristupom želimo staviti poseban naglasak na domaće i regionalne zvijezde, čime promovišemo bogatstvo i raznolikost naše muzičke scene. Često imamo osjećaj da su naše zvijezde u sjeni velikih imena koja nastupaju na našim eventima, zato smo ovaj put odlučili prvo predstaviti domaće izvođače koji kvalitetom i znanjem sigurno mogu parirati svjetskim zvijezdama“ – poručuju organizatori. 

 Tri dana, četiri stejdža, jedan nezaboravan festival 

Garden of Dreams Festival 2024 će se održati na dvije spektakularne lokacije u Sarajevu. Prvi dan će vas Jägermeister Night Stage u kultnom Domu mladih očarati sa do sada neviđenom produkcijom koja će biti postavljena u veliku dvoranu.

Drugi dan donosi dvostruko uzbuđenje s dnevnim događajem na Cupra Stageu na krovu zgrade Svjetlosti, a noću se vraćamo u Dom mladih na još jedan spektakl kojem ćemo zajedno svjedočiti.

Treći dan festivala i četvrti stage odvijat će se također na spektakularnom krovu zgrade Svjetlosti. Tri dana, dva noćna i dva dnevna događaja će biti dovoljna za još jedan nezaboravan Garden of Dreams Festival.

 Zgrabite svoju ulazicu prije velikog otkrivanja

Nakon što su festivalske BLIND TICKETS za šesto izdanje Garden of Dreams Festivala rasprodane, najavljujemo puštanje nove serije festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 69 KM. Ne propustite priliku da budete dio ovog elektronskog spektakla koji slavi život, spaja kulture i redefiniše muzičku scenu u Bosni i Hercegovini.

Ograničena serija festivalskih ulaznica po cijeni od 69 KM dostupna je samo do objave kompletnog lineupa, nakon čega će cijene znatno porasti. Kada se objavi full lineup, u prodaji će biti dostupne i pojedinačne ulaznice za svaki stage festivala. Pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i osiguraju svoje mjesto na jednom od najvažnijih muzičkih događaja u regionu.

Ulaznice su dostupne na www.kupikartu.ba.

 


Pridružite nam se da sanjamo zajedno

Ne propustite priliku da budete dio kolektivnog sna. Garden of Dreams nije samo festival; to je iskustvo koje briše granice, gradi prijateljstva i stvara nezaboravne trenutke uz najbolje zvuke današnje elektronske muzike.

Kupite svoju ulaznicu, spakujte plesne cipele i pripremite se za avanturu života u srcu Sarajeva.

DREAM ON na Garden of Dreams Festivalu – gdje snovi postaju stvarnost!

* * *
Naslovna fotografija: @ginemargrethe

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno