Ovim bojama nećete odoljeti... - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovim bojama nećete odoljeti...

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
25.10.2011.

Predstavljena proljetna make-up paleta kuće Dior   Nedavno su svjetlo dana ugledale fotografije najnovije linije make-up proizvoda kuće Dior koja će se na policama parfumerija naći za par mjeseci. Kolekcija nosi ime Garden Party i inspirirana je vrtom Christiana Diora u Granvilleu u kojem je dizajner često tražio inspiraciju i opuštao se. U kolekciji su se našle dvije neodoljive mini palete sa sjenilima i ruževima. Prva, nazvana Milly Garden, uključuje sjenila u srebrnosivim tonovima i ruževe u rozim nijansama, dok su se u drugoj, nazvanoj Granville Garden, među ostalim našla sjenila u zagasitozelenoj i pudrastorozoj boji, te ruževi u boji breskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjenila u ružičastim i zelenim tonovima drugi su dio kolekcije koji je oduševio intenzitetom odabranih boja.
Rosy Glow rumenilo u kamenu dolazi u samo jednoj nijansi, ali postoji i razlog zašto. Za njegovu izradu korištena je inovativna tehnologija, koja će omogućiti da se rumenilo nakon nanošenja prilagodi vašem tonu kože.
I sjajila za usne su dobila svoje nježnije proljetne verzije - Rose Pretty, Rose Mondain i Lilas Party.
Lakovi za nokte obogaćeni su mirisom ruže, a dolaze u dvije nijanse - nježnozelenoj Waterlily i svijetloljubičastoj Forget-Me-Not.

Zavirite u galeriju, vjerujte nam, zaljubit ćete se.

PreviousNextA.S.
Foto: dior.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno