Želite najbolje za vaše mališane? Osvojit će vas ovi stylish komadi od pamuka i lana. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Želite najbolje za vaše mališane? Osvojit će vas ovi stylish komadi od pamuka i lana.

Tekst:

Arijana Bošnjak

MAME RULZ
25.5.2024.

Što je to neophodno birati kada tražite odjeću za vaše mališane?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vjerujemo da je to spoj praktičnosti, stila i zdravih materijala koji su sigurni za djecu. Mi smo pronašli bh. brend koji je kreirao novu kolekciju odjeće za mališane koja prati koncept izrade odjeće bez otpada, a svi su komadi izrađeni od pamuka i lana. Sigurni smo da će vas osvojiti na prvu.
Nova kolekcija brenda Orangetree"Functionality Meets Design", predstavlja savršeni spoj udobnosti, funkcionalnosti, stila i inovativnosti, a dizajnirana je s velikom pažnjom prema detaljima kako bi zadovoljila potrebe i djece i roditelja. Mi smo zavirili u kolekciju i zapazili neodoljive komade s kojima već možemo zamisliti stylish kombinacije za najmlađe.

U kolekciji možete pronaći razigrane lanene hlače s podesivim kaiševima koje savršeno pristaju dok dijete raste, svestrane suknjice koje se mogu nositi kao top ili haljinica te unisex majice koje se lako izmijenu u crop verziju. Poseban naglasak stavili su na laneni kimono koji se može nositi na mnoštvo različitih načina – samostalno, preko hlača, bermuda, suknje ili helanki… tako možete kreirati mnoštvo kombinacija za svaku priliku.
Osim što su komadi tako chic, svidjet će vam se to što je svaki od njih kreiran tako da raste zajedno s vašom djecom, a dodat ćete ih na must have listu i zbog toga što su izrađeni od lana i pamuka – materijala koji su zdravi i prozračni te će vašim mališanima pružiti ugodnost nošenja i slobodu kretanja prilikom zabavnih avantura koje ih čekaju u svakodnevici.
Ovo je brend koji veliku pažnju posvećuje tome da prilikom proizvodnje maksimalno iskoriste svaki komadić tekstila pa tako od preostalih materijala izrađuju divne ukrase poput kruna za dječju igru ili zastavica za dekoraciju, poštujući tako zero waste koncept.


* * *
Foto:  Belma Čorbo Photography

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno