Neodoljive ideje za proljetne outfite mališana dobit ćete od djece modnih insajderica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Neodoljive ideje za proljetne outfite mališana dobit ćete od djece modnih insajderica

Tekst:

Arijana Bošnjak

MAME RULZ
5.5.2024.

Proljeće donosi velike promjene u temperaturama, a samim time i izmjenu garderobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim vašeg ormara, na promjenu zove i ormar vaših mališana. Laganiji materijali, zaigrane kombinacije, šarenilo boja… dodajte nekoliko novih komada i osvježite i njihovu proljetnu garderobu.

 Mi vam danas donosimo inspiraciju za outfite koji će pratiti sezonu, bilo da dan donosi visoke temperature stvorene za denim kombinezone ili prohladan povjetarac zahtjeva slojevite kombinacije koje uključuju pletene komade i jakne.

 

Foto: @lglora

Foto: @petiteknit

Foto: @hillmermerOdjenite ih u lepršave boho komade od lana, kako bi im bilo ugodno i na visokim temperaturama ili za njih birajte najslađe statement komade začinjene srcima i trendy metalik efektom.


Foto: @lgloraOni će se jednako dobro osjećati u klasičnim denim komadima koji daju slobodu njihovim malim koracima, kao i u laganim lanenim setovima. Što god birali, imajte na umu da se i za mališane mogu složiti outfiti koji su udobni i dozvoljavaju kretanje, a koji svejedno prate chic modni izričaj.


Foto: @merveudemirbas

Foto: @lglora

* * *
Naslovna fotografija: @lglora

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno