Noć posvećena ženama - kasni shopping, make up, kokteli... - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Noć posvećena ženama - kasni shopping, make up, kokteli...

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
11.11.2010.

Talijanski modni brand Oviesse je sinoć, u svojoj robnoj kući u sklopu TC-a Piramida priredio neobično druženje za sve pripadnice ljepšeg spola koje su se putem sms-a ili maila prijavile za sudjelovanje u istom.Sve ženske Oviesse kolekcije dame su imali priliku kupovati po 20% nižim cijenama, a pored toga uživati i u besplatnom šminkanju od strane profesionalnih Max Factor šminkera. Max Factor kutak je bio u znaku leptirića koji su predstavljali novitet iz ove modne kuće. Naime radi se o Xperience make up liniji, a Ruzmira Šabanović, Max Factor make-up artist nam je o liniji rekla sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

„Ova linija daje potpunu prekrivenost, savršeno dotjeran izgled bez osjećaja da nosite masku na svome licu. Nova linija koja naginje ka prozračnim i senzualnim trendovima savršeno prikriva nedostatke, ali i omogućava koži da diše i bude mekana i baršunasta. Posebno uživam raditi s Max Factor Xperience linijom kada želim postići svilenkast i besprijekoran rezultat.“

 

Image 


Razgledavajući i komentirajući Oviesse koleciju za jesen i zimu, dame su se mogle osvježiti koktelima i sokovima te Banini snack-ovima, a tu su bili i Tesori'd Oriente pokloni.

 
Djelić atmosfere možete vidjeti na fotografijama u nastavku članka, a iz Oviesse poručuju kako se zanimljive akcije u njihovoj režiji nastavljaju, te da ih posjetite u TC-u Piramida kako biste na vrijeme saznali kada je zakazano sljedeće ugodno druženje.

 

 


Image

Image

Image

Image

Image

Image
 
Image 

 

modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno