Top 5: Krema za ruke - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Top 5: Krema za ruke

Tekst:

Nevena Divčić

ZDRAVLJE I NJEGA
30.1.2024.

Njega ruku tokom zime i odabir odgovarajuće kreme pravi su izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nedavno smo vas uveli u priču  Top 5 i najavili kako ćemo u narednim pričama izdvajati artikle koji nam privukle pažnju u tom trenutku, bilo da je riječ o njezi, šminkanju ili trendy odjeći. 

Zima donosi sa sobom hladne temperature i suhi zrak, što može imati ozbiljan utjecaj na našu kožu, posebno na rukama. Niske temperature i vjetar mogu uzrokovati isušivanje kože, pucanje noktiju te stvaranje neugodnih pukotina. Stoga, pravilna njega ruku postaje ključna kako bismo očuvali njihovu mekoću, hidrataciju i zaštitili ih od štetnih utjecaja zimske sezone.

 U ovom periodu godine se posebno trebamo posvetiti njezi naših ruku kako bismo izbjegli neugodne posljedice suhe kože.

Prvi korak u pravilnoj njezi je redovito pranje ruku, ali važno je odabrati blagi sapun kako bismo izbjegli dodatno isušivanje kože. Zatim, temeljita hidratacija stupa na scenu. Biranje pravog proizvoda za hidrataciju ruku igra važnu ulogu, a najbolji proizvodi su oni s bogatim sastojcima poput shea maslaca, glicerina i vitamina E.

 

Foto: @nina.gornicka

Tijekom zime, rukavice postaju neizostavan modni dodatak, ali i snažan saveznik u očuvanju zdravlja naših ruku. 

Odabir pravilnog proizvoda za njegu noktiju je važan aspekt zimske njege ruku. Hranjive kreme i ulja za nokte pomažu u jačanju noktiju, spriječavajući njihovo lomljenje i pucanje. Kako biste u svakom trenutku imali njegu koja vam je potrebna, mi smo izdvojili ovih 5.


5 krema za ruke koje stanu u svaku torbicu

* * *
Naslovna fotografija: @nina.gornicka

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno