Kad se djevojka udaje za princa - klapa druga! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kad se djevojka udaje za princa - klapa druga!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
3.7.2011.

Vjenčanje kneza Alberta i Charlene Wittstock   Jučer su knez Albert II. od Monaka i bivša plivačica Charlene Wittstock stupili pred oltar pred obitelji, prijateljima i cijelim svijetom. Nas je naravno zanimala modna strana cijele priče, stoga smo budno pratili što se to dalo vidjeti na crvenom tepihu. Dnevne varijante, koje su dame i gospoda obukli za crkveno vjenčanje, bile su dostojne aristokratske svadbe. Gospoda su birala frak, klasično odijelo ili pak svečane odore svojih zemalja, dok su dame bile decentne u kostimima sa suknjom i elegantnim haljinama. Za dašak ekstravagancije brinuli su se šeširi, neizostavni u ovakvim prilikama. Mladenka je obukla svilenu vjenčanicu Giorgija Armanija sa tisućama prišivenih kristalića i bisera, za koju je navodno trebalo 2500 sati rada. I sam dizajner je prisustvovao ceremoniji, motrivši s ponosom svoju kreaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albertove nećakinje Charlotte Casiraghi i Pauline Ducruet oduševile su izborom Chanel kreacija. Prekrasna Charlotte je odabrala haljinu iz proljetne couture kolekcije u nježnoj nijansi roze, dok je Pauline odjenula plavu kreaciju s perjem, istovremeno odmjerenu, ali i primjerenu njenim godinama.
Naomi Campbell, Albertova bivša djevojka, na vjenčanje je došla u pratnji dečka Vladimira Doronina odjevena u haljinu Alexander Mcqueen. Isti potpis nosile su njene cipele i torbica. Za večer je pak odabrala dekoltiranu Givenchy haljinu. Njena kolegica Karolina Kurkova izgledala je sjajno u tamnoplavom kostimu sa šlepom.
Večernje kreacije pokazale su se kao zahtjevan posao za velik dio pripadnica europskih aristokratskih obitelji, koje su razočarale izborom "teških" i nezahvalnih materijala i kreacija koje su izgledale pomalo zastarjelo, a katkad i jeftino. Ipak, dobro odjevene dame su nadvladale i potisnule spomenute u drugi plan.

PreviousNext
A.S.
Foto: Getty Images

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno