Bonjour.Fashion crush mjeseca: Jacquemus model duplih sandala - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.Fashion crush mjeseca: Jacquemus model duplih sandala

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
25.1.2024.

Simon Porte Jacquemus je avangardni dizajner koji ne prestaje osvajati svojim inovativnim i unikatnim modelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od novih modela koje je predstavio našao se i na našoj listi želja kao Bonjour.Fashion crush mjeseca. Le Doubles Sandales, kako i samo ime modela govori, je avangardni model koji redefinira pojam klasičnih sandala, donoseći dva modela spojena u jednu sandalu.

Kao baza je tu model sandale u nježnoj pastelno - žutoj nijansi, na kojoj se našao drugi model – sandala u kontrastnim zemljanim tonovima sa zmijskim uzorkom. Ovakva kombinacija stvara upečatljiv vizualni kontrast koji u konačnici izgleda zaista izbalansirano.


Foto: jacquemus.com

Ovo je model koji će voljeti svi zaljubljenici u modu koja donosi svjež pogled na klasične komade i prelazi konvencionalne modne norme. Spoj savršene simetrije kroz dva jednaka modela naslagana jedan na drugi dinamičnim čini razlika u tonovima i teksturama sandala. Rezultat je jedinstvena silueta.

Jacquemus nastavlja probijati granice konvencionalne mode, a model Le Doubles Sandales dodatni je korak u svijet gdje inovacija definira suvremeni modni izričaj. Dodajete li ih i vi na wish listu?


Jacquemus duple sandale su fashion crush ovog mjeseca


Foto: jacquemus.com

Foto: jacquemus.com

Foto: jacquemus.com

* * *
Naslovna fotografija: @jacquemus

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno