Jacquemus otvorio vrata novog restorana i kreirao vječni ljetni ugođaj. Zaputite se u… - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Jacquemus otvorio vrata novog restorana i kreirao vječni ljetni ugođaj. Zaputite se u…

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
17.4.2024.

Volite li biti okruženi žutim tonovima koji zauvijek pričaju o ljetu, moru i toplim, sunčanim danima dok jedete ukusnu hranu uz pogled na azurno plavo more?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako je to vaš najdraži oblik opuštanja, znamo gdje se krije novi Jacquemus restoran koji spaja ova tri elementa u jedan prostor. Sljedeći godišnji odmor zaputite se u… Saint Tropez! Naime, tamo je slavni dizajner, uz Café Citron i restoran L'Oursin u Parizu, otvorio još jedan na neodoljivoj azurnoj obali, koji će vas osvojiti na prvu - La renaissance.

 Istinski mediteranski ugođaj, koji prati i mediteranska kuhinja, već je postao omiljena destinacija modnih i gourmet insajdera. Interijer su obilježile bijelo – žute prugice, uz drvo sa svježim plodovima limuna i prozračne zastore koji daju dodatni šarm i toplinu.


Foto: @emiliie.baby

Foto: @camiexplores

Foto: @camiexplores

Foto: @camiexploresKako je sam dizajner napisao u svojoj objavi – A beach, a restaurant and a boutique (plaža, restoran i butik), jasno je da se radi o još jednom konceptualnom prostoru koji ujedinjuje sve ono što karakterizira jedan savršen odmor!

 

Foto: @on_april_sixteen

* * *
Naslovna fotografija: @larenaissancesainttropez

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno