Haljina koja dobro stoji svakome, a idealna je za prelazni period - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Haljina koja dobro stoji svakome, a idealna je za prelazni period

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
24.3.2024.

Pronalazak haljine koja odgovara svima nije lagan zadatak, no, s ovom koju smo pronašli ovaj put vjerujemo da smo pronašli onu pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova haljina je savršen odabir za prelazni period jer nudi udobnost i profinjenost u istom paketu. Dizajnirana je kao dugačka haljina od mekanog pletiva s okruglim izrezom, ekstra dugim rukavima, trapez suknjom. Ono što posebno oduševljava kod ove haljine je njena dužina pa se čini da će i visoke cure konačno imati maxi haljinu. 

 Kako je nositi? 

Ova haljina je idealna za ovu sezonu jer je pletivo dovoljno toplo da vas zagrije u hladnijim danima, ali dovoljno prozračno da vas ne uguši na toplijim temperaturama

Pletene haljine za proljeće/ljeto, iako pletene, ipak imaju tu neku lepršavost u njima. Idealne su za lagane večernje izlaske gdje ćete ih nositi sa sandalama i valovitom kosom. S druge strane, dok čekamo toplije dane, uz tenisice i kožnu jaknu ćete kreirati look koji je savršen casual – cool look za proljeće. 

 
Nećete pogriješiti ni ako je nosite u ured, uz predimenzionirani blejzer i ravne cipele imat ćete sofisticiran poslovni outfit. 

Sada je vrijeme da se prepustite čarima ove predivne H&M haljine i dodate je u svoju shopping korpu za proljeće. 

 

* * * 
Fotografije: @beasecret

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno