Ovo je jedan od najljepših hotela u svijetu. Planirajte posjetu Marrakechu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo je jedan od najljepših hotela u svijetu. Planirajte posjetu Marrakechu!

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
18.3.2024.

Conde Nast Traveller je jedan od najprestižnijih magazina kada je riječ o putovanjima, bilo da govorimo o pronalasku smještaja, trikovima i savjetima za organizaciju putovanja ili listama najljepših Airbnb smještaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na njihovoj listi se prošle godine našla i jedna planinska kućica iz BiH, Little Cottage Dream. No, ovaj put nismo tražili smještaj za vikend odmor, nego smo se bacili na istraživanje najljepših hotela. Jedan takav smo pronašli na Conde Nast Traveller 2024. zlatnoj listi

 


 

Vibrantni hotel u Marrakechu 

Riječ je o hotelu El Fenn koji je otvoren prije 20 godina sa 6 soba. 2020. El Fenn se proširio na dva susjedna riada kako bi stvorio nove sobe, novi bazen na krovu i bar u prizemlju. 2022. godine, završili su razvoj "Colonel House" dodajući deset novih soba i apartmana i sve povezujući u 1 prostor. 

 Slike, boje, tkanine i namještaj stalno se premještaju, prostori se osvježavaju ili iznova dizajniraju tako da svaki put kad se vratite, pronađete nešto novo. A šta će vas to dočekati u ovom hotelu otkrivamo ispod. 

 

Sobe hotela El Fenn 

 Kupaonice iz snova 

 Terasa na kojoj želimo provesti ljeto 

 

* * * 
Fotografije: @elfennmarrakech

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno