Ove cvjećare u Sarajevu imaju prekrasne cvjetne aranžmane za Dan zaljubljenih. Pogledajte! - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Ove cvjećare u Sarajevu imaju prekrasne cvjetne aranžmane za Dan zaljubljenih. Pogledajte!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MODNE VIJESTI
12.2.2021.

Svi dijelimo mišljenje da je ljubav potrebno pokazivati baš svaki dan, ali činjenica jest da mali znak pažnje za Dan zaljubljenih uvelike može popraviti naše raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za poseban dan kao što je Valentinovo prvi poklon na koji pomislimo je cvijeće. Elegantno, divno cvijeće sakupljeno u bogate aranžmane detalj je koji posebno naglašava našu privrženost osobi kojoj darujemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste već uspjeli pripremiti jedan od DIY poklona za Valentinovo, ali još uvijek niste pronašli onaj idealan aranžman koji će biti #finaltouch i oslikavati vašu ljubav na pravi način, izdvojili smo neke kombinacije cvjećara koje bi mogle divno ispratiti ovaj poseban dan. Vjerujemo da će vas obradovati činjenica da navedene cvjećare u ponudi imaju raskošne aranžmane koje mogu dostaviti na željenu adresu besplatno. Oduševit će vas divni buketi ruža sa simpatičnim natpisima koje možete pronaći u Cvjećari Gracia u BBI centru, kao i cvjetna čarolija koju su za Valentinovo pripremili floristi Cvjećare Vjetrenjača u SCC-u, a flower boxovi ili buketi sa omiljenim slatkišima Cvjećare Džan na adresi Samira Ćatovića Kobre 2-6- Ilidža, u zadnje vrijeme posebice osvajaju simpatije mnogih dama. Pregledali smo online ponudu cvjećara iz Sarajeva i izdvojili bukete i aranžmane koje su pripremili za ovu priliku.

CVJEĆARA GRACIA

Foto: @cvjecaragracia

Foto: @cvjecaragracia

Facebook: @graciacvjecara

Instagram: @cvjecaragracia

Adresa: Trg djece Sarajeva bb, BBI centar

CVJEĆARA VJETRENJAČA

Foto: @Cvjecara Vjetrenjaca

Foto: @Cvjecara Vjetrenjaca

Foto: @Cvjecara Vjetrenjaca

Facebook: @vjetrenjaca.cvjecara

Web stranica: www.vjetrenjaca.ba

Adresa: Džemala Bijedića 1

CVJEĆARA DŽAN

Facebook: @cvjecara.dzan

Instagram: @cvjecara_dzan 

Adresa: Samira Ćatovića Kobre 2-6, Ilidža

***

Naslovna fotografija: @cvjecaragracia
Tekst: Ilda Lihić-Isović

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno