Čokolada: Znamo kakvu boju kose želiš ovog ljeta! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Čokolada: Znamo kakvu boju kose želiš ovog ljeta!

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
18.4.2024.

Završili ste s eksperimentisanjem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon roza i vatrene crvene, možda se uz preplanuli ten i tople dane pred nama poželite vratiti toplim nijansama. Iako smeđe nijanse kose nisu nešto što će vas „oboriti s nogu“ neočekivanošću i svojom autentičnosti, mogu unijeti veoma lijep twist.


Foto: @britishvogueIako je riječ o čestoj boji kose, ona u čokoladnoj nijansi će (provjereno) biti show stopper i motivisati čak i prolaznike na ulici da vas pitaju o kojoj boji za kosu je riječ.


Luksuzan izgled

Inspirisana bogatim tonovima čokolade, ova nijansa pruža suptilan i prirodan izgled koji istovremeno osvjetljava i oplemenjuje izgled.


Foto: @anamarijaalebicČokoladna nijansa kose obično varira od svjetlijih tonova poput mliječne čokolade do tamnijih nijansi kao što je tamna čokolada. Sve ove nijanse mogu imati različite podtonove, poput crvenih, zlatnih ili toplih, što omogućava prilagodbu boje kose prema vašim preferencijama i tonu kože.


Foto: @august_xviJedna od prednosti čokoladne nijanse kose je njena univerzalnost. Ona odgovara različitim tipovima tena i bojama očiju, što je čini popularnim izborom. Osim toga, ova boja može pružiti dubinu i dimenziju kosi, posebno kada se kombinuje s tehnikama poput pramenova ili balayagea.


Foto: @olivialaura_

* * *
Naslovna fotografija: @marielobanova

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno