Mon Bourjois gala night: Donosimo djelić atmosfere - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mon Bourjois gala night: Donosimo djelić atmosfere

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
13.11.2023.

Kultni francuski brend kozmetike i mirisa, Bourjois ima naslijeđe koje je duboko ukorijenjeno u pariškoj i radosnoj ljepoti već 160 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga sa svojim asortimanom osnažuju i inspiriraju žene da budu razigrane i eksperimentiraju sa šminkom, jer vjeruju da što više uživaju u samom životu, to su ujedno i ljepše.

U ambijentu sarajevskog restorana „Four seasons“ u četvrtak, 08. novembra održan je najveći Bourjois event do sad – Mon Bourjois gala night. Više od 80 zvanica imalo je priliku da prisustvuje obilježavanju 160. rođendana Bourjois te osjete moć Pariza odakle potiče ovaj kultni brend. 
Od 1863. Bourjois Paris stvara inovativne kozmetičke proizvode za podršku i olakšavanje života žena. Godine 1924. Bourjois je izazvao senzaciju likom Babette u svojim oglasima objavljenim u svim većim novinama tog vremena. Babette je imaginarna muza koja predstavlja modernu i neovisnu Parižanku koja zrači joie de vivre
Bourjois je tako postao brend šminke za slobodne i samouvjerene žene. Od tada, za Bourjois, ljepota je u rukama svake žene. Brend se nametnuo kao brend šminke Parižanki i svih onih koji zagovaraju ljepotu koja se rimuje sa zadovoljstvom i slobodom!

Na eventu imali smo priliku proći kroz ovaj vremeplov od samih početaka koji su vezani za nastanak Bourjois brenda, ali i osjetiti čari pariške ljepote. 
Prisutni su na licu mjesta mogli dobiti i korisne savjete stručnjaka o pravilnoj primjeni ovih proizvoda. Pored toga, predstavljeni su i noviteti koji nas očekuju u ovom periodu. 
U sklopu eventa predstavljen je Healthy Mix Serum Foundation, puder sa snagom seruma. Blistavost bez napora u nekoliko obojanih kapi! Bourjois vam je otkrio parišku tajnu zdrave kože koja izgleda sočno!
Na eventu je predstavljena i prva ambasadorica brenda Bourjois za Bosnu i Hercegovinu, bh. influenserica Iman Karović

Ljepota je u rukama i snazi svake žene! 

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno