Amna je neodoljivo uredila svoj dom u Njemačkoj. Pogledajte fotografije. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Amna je neodoljivo uredila svoj dom u Njemačkoj. Pogledajte fotografije.

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
20.5.2024.

Amna je content kreatorica, arhitektica i zaljubljenica u interijer dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako kaže njen bio opis na Instagramu, a njenu kreativnost možemo potvrditi već pri prvom pogledu na njen interijer. Njezin stan nije samo prostor, već priča o putovanju kroz umjetnost i dizajn.

 Interijer odiše posebnom energijom i toplinom, istovremeno kombinirajući tradicionalne elemente s modernim dizajnom i šarenilo boja s neutralnim, zemljanim tonovima. Svaki kutak doma prekriven je predmetima koji izgledaju kao da svaki ima neku intrigantnu priču iza sebe.

Nježni pastelni tonovi poput lila, narančaste i ružičaste, okupali su ovaj dom i pretvorili ga u dinamičnu i zabavnu oazu, od spavaće sobe, dnevnog boravka do neodoljive kuhinje.

 

Foto: @sansnovazuhause

Foto: @sansnovazuhauseU dnevnom boravku, udobni kauč poziva na opuštanje, dok umjetnička djela na zidovima dodaju dašak osobnosti i živosti prostoru. Nijanse drva i neutralni tonovi stvaraju osjećaj topline, dok biljke unose dašak prirode u prostor.


Foto: @sansnovazuhause

Foto: @sansnovazuhause

Foto: @sansnovazuhauseAmnina blagovaonica nije samo mjesto za objedovanje, već i prostorija koja svojim zaigranim uređenjem poziva na druženje i razgovor. Stol od svijetlog drva okružen je različitim modelima stolica, stvarajući unikatnu i opuštenu atmosferu, dok svježe cvijeće u središtu stola dodaje dašak boje i svježine.

 U konačnici, Amna je kreirala prozračan i autentičan interijer, poput živopisne umjetničke galerije, koja je istovremeno i topla oaza stvorena za opuštanje, ples, druženje i sve ono što čini jedan dom.

 

* * *
Naslovna fotografija: @sansnovazuhause

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno