Ovaj brend iz Mostara kreira personalizirane i ručno rađene fotoalbume koji čuvaju najdraže uspomene - Bonjour.ba - bh.l...

Ovaj brend iz Mostara kreira personalizirane i ručno rađene fotoalbume koji čuvaju najdraže uspomene

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

BONJOUR.VOLI
25.8.2021.

Ako vam je, kao i nama, memorija na mobitelu odavno puna sa fotografijama i uspomenama koje ste bilježili i svakodnevno sebi ponavljate da je vrijeme da budu u printanoj verziji, ali vremena i ideja kako da se sve uklopi u jednu cjelinu izostaju, pronašli smo savršen, unikatan i personaliziran način da ovaj zadatak konačno ispunite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije sa djevojačkog, rođenje bebe, putovanja, porodični trenuci, fotografije sa odmora ili neki vama poseban događaj, bilo da ste fan serije "Prijatelji" ili imate želju da fotografije budu u vašem posebnom Harry Potter albumu, bh. brend @ICreative ispunjava vaše zamisli.

Foto: @ICreative

Sa sjedištem u Mostaru, ICreative na web stranici otkriva da više od deset godina dolazi do jedinstvenih i izvan okvira ideja, a istovremeno eksperimentiraju sa novim procesima i tehnikama. Također, sve je ručno izrađeno i kako oni kažu: „sa ljubavlju u našem jedinstvenom rustikalnom stilu.“

Foto: @ICreative

Vaše fotografije postat će trajne uspomene koje ćete rado pokazivati gostima i prijateljima, a ne sumnjamo da ćete rado i pokloniti dragim ljudima.

Više detalja možete saznati na Instagram profilu i Facebook stranici brenda. 

Foto: @ICreative

Još nekoliko simpatičnih ideja za poseban fotoalbum pogledajte u nastavku.

Foto: @ICreative

Foto: @ICreative

Foto: @ICreative

Foto: @ICreative

***

Naslovna fotografija: @___throughmylens____
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno