I ove godine, Javorwood priprema zanimljiv umjetničko-glazbeni program na Bjelašnici

EVENT
10.7.2019.

Umjetnički festival Javorwood, koji je po mnogo čemu unikatan, svoje peto izdanje započet će u subotu, 3.8.2019. na dobro poznatoj lokaciji – olimpijskoj planini Bjelašnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program Festivala, odnosno Javorwood Artist Residency počinje ranije – 29. 7. i trajat će sve do 3. 8. Tijekom Umjetničke kolonije, slikari, kipari i razni drugi umjetnici koji će na ovogodišnje izdanje Festivala doći iz raznih zemalja poput Meksika, Argentine, Australije zajedno će boraviti i stvarati svoja djela na Bjelašnici. 

Veliko finale za rezidente Umjetničke kolonije je na sam dan održavanja Festivala – 3. 8., tokom kojeg će se održati niz edukativnih radionica za djecu i odrasle te zajedničko vježbanje joge, tai chi-ija, capoeire. Organiziran je i raznovrstan glazbeni program koji predvode Mr. Shirazy iz Kelna, live techno duo iz Berlina, Psycho & Plastic, DJ Jasmina, DJ Nerv, bendovi Dingospo Dali i Vatra iz Beograda, SaraS i mnogi drugi! 

Zahvaljujući Javorwoodu na olimpijskoj planini Bjelašnici stvoren je dom kreiranja umjetnosti u prirodnom ambijentu. Posjetitelji dosadašnjih festivala imali su priliku da nauče, dožive i vide najbolje iz oblasti slikarstva, kiparstva, kazališta, pantomime, lutkarstva. Pored toga, organizirano je i na desetine muzičkih performansa bendova i DJ setova, radionica za djecu, stvaranja umjetnosti u trenutku, umjetničkih izložbi i instalacija, predstava i performansa. Ovaj jedinstveni umjetnički festival je glazbeno-performativnog karaktera, objedinjuje prirodu i umjetnost i atraktivan je za sve uzraste. 

Sve dodatne informacije o Festivalu dostupne su na službenoj Javorwood Facebook stranici.

EVENT , 10.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno