Odlaskom na ovaj party podržite edukacije o digitalnim vještinama za 30 mališana - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odlaskom na ovaj party podržite edukacije o digitalnim vještinama za 30 mališana

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
18.10.2022.

“Probudi IT duh” je humanitarni projekat u okviru kojeg Udruženje “Ruku na srce” želi educirati 30 dječaka i djevojčica iz porodica slabijeg materijalnog stanja na temu digitalnih vještina, sigurnog korištenja interneta i programskog jezika Python.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Po završetku radionica u trajanju od tri sedmice, svaki polaznik dobit će laptop na poklon i tako imati priliku da usavrši nove vještine i nakon edukacije.

S ciljem prikupljanja potrebnih novčanih sredstva za realizaciju radionica i kupovinu laptopa za svakog od 30 učesnika, udruženje „Ruku na srce“, agencija Via Media i tim @spectivized kojeg čine Larisa Nuhanović i Ilma Ramčević, dvije djevojke sa neobjašnjivom strašću za Halloween, organizuju Horrorwood zabavu koja će se održati 29.10.2022. godine u prostorijama kina Bosna sa početkom u 20 sati.

Tema ovog jedinstvenog događaja je Welcome to Horrorwood - Creepy Vintage Hollywood. Svi ljubitelji Halloween zabave tako će se istovremeno zabaviti, ali i učiniti dobro djelo. Sarajevsko kultno kino Bosna pretvoriti će se u Horrorwood kino, sa tematskim dekoracijama, specijalnim efektima i foto zidovima za najbolje fotke. Za dobro raspoloženje pobrinut će se dobro poznato lice funk i hip hop muzičke scene - DJ Mahir Beathouse.

 Na Horrorwood party su naravno dobrodošli svi željni dobre zabave, no samo posjetioci sa maskama i kostimima mogu očekivati Oscare i druge nagrade za najbolje individualne i grupne kostime. Vremena za pripremu kostima još uvijek imate, a sami odlučite da li se želite predstaviti kao likovi iz horror filmova ili možda vama najdražih kultnih filmova koji nisu strašni. Budite odvažni u kreiranju kostima, probudite duh starog Hollywood-a.

Pored kupovine ulaznica, projekat možete podržati i uplatom novčanih sredstava na žiro račun udruženja “Ruku na srce” ili donacijom laptopa, bilo starog ili novog. Za donaciju svakog laptopa dobijate pet ulaznica za party.

Znajući da ne možemo promijeniti svijet, ali da je nekada i naše malo dovoljno da nečiji svijet učinimo ljepšim, pozivamo vas da pripremite svoje najluđe Horrorwood izdanje i dođete na zabavu. Ulaznice možete kupiti i ovdje.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte udruženje “Ruku na srce” putem e-mail adrese [email protected].

***
Naslovna fotografija: Via Media PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno