Hodalica je nova aplikacija uz koju štedite na licu mjesta. Njihova ambasadorica Ana Bavrka otkrila nam je više detalja....

Hodalica je nova aplikacija uz koju štedite na licu mjesta. Njihova ambasadorica Ana Bavrka otkrila nam je više detalja.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

INTERVJU
2.11.2021.

Nije tajna da većina nas uživa u shoppingu, ukusnom jelu u restoranu, teretani ili kozmetičkom salonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovakvim situacijama, pored svih aplikacija koje trenutno imamo na telefonu, dobro bi nam došla i jedna za štednju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo o jednoj takvoj aplikaciji smo govorili s Anom Bavrkom.

Riječ je o mobilnoj aplikaciji Hodalica, koje je prva ovakva aplikacija na našem tržištu.

Naime, sa ovom aplikacijom ćete štedjeti na licu mjesta širom BiH, posjeduje i opciju "plati za jedno, uživaj u dvoje", te kalkulator štednje pomoću kojeg je moguće pratiti mjesečne uštede.

Za sve ove užitke koje smo spomenuli na početku, ova aplikacija će pomoći da ti užitci budu još zabavniji.

Ana nam je rekla nešto više o aplikaciji, njenom korištenju i beneficijama.

Ana, ambasadorica si prve i jedine aplikacije koja nam omogućava štednju odmah. Reci nam zašto je Hodalica posebna?

Našem tržištu je bilo potrebno nešto ovako jedinstveno poput Hodalice.

Svi smo mi zaljubljenici u šoping, druženja uz dobru hranu i razne tretmane za ljepotu i zdravlje.

Međutim, ono što me kod aplikacije Hodalica posebno oduševljava je da korisnicima, osim luksuza, također omogućava da štede na svakodnevnim aktivnostima na koje svi svakako potrošimo novac - poput sipanja goriva i odlaska na zdravstvene preglede.

Također, sviđa mi se što je štednja jednostavna: račun se umanji odmah na licu mjesta, umjesto skupljanja poena i čekanja pogodnosti.

Ponosni sam ambasador prve i jedine aplikacije ove vrste u Bosni i Hercegovini i zaista me raduje saradnja sa sjajnim timom koji stoji iza brenda Hodalica.

Uvijek me dodatno motiviše pri odabiru brendova da podržim one kreirane od strane sjajnih bh. poduzetnica, a Hodalica je upravo jedan takav brend.

Rekla bih da je ovo priča koja je više od same aplikacije kojom štedimo, jer prije svega za nas korisnike okuplja fantastične ponude, a s druge strane omogućava i promociju različitih partnera i njihovih proizvoda i usluga na jednom mjestu.

Kako bi opisala Hodalicu u nekoliko riječi?

Jedinstvena, pametna i isplativa. Hodalica je aplikacija kreirana za one koji vole uživati u svakodnevnom životu, a žele to raditi na pametan način.

Svi koji preuzmu Hodalicu i pogledaju besplatno koje sve ponude ona nudi, vidjet će da za svakoga postoji nešto u šta će se zaljubiti i što mu se isplati već prvi dan korištenja.

Upravo na Hodalici možete pronaći ovakve i slične ponude s kojim štedite na licu mjesta uz 1+1 gratis usluge i proizvode, velike popuste i slično.

Hodalica trenutno okuplja preko 100 partnera. Koje kategorije i pakete možemo pronaći na aplikaciji?

Partneri Hodalice su pomno odabrane kompanije koje će doprinijeti da vaše svakodnevne aktivnosti, ali i one luksuznije, dobijete u najvećoj kvaliteti, po jedinstvenim cijenama.

Odaberite masaže, ručak za vas i vama dragu osobu, šminkanje, popust u vašem omiljenom butiku, sve to uz Hodalicu košta manje.

Trenutno su na aplikaciji dostupni paketi “Sve-u-jednom” i “Turistički paket”, a vrijedni Hodalica tim radi na kreiranju novih zanimljivih ponuda za praznike koji nam uskoro stižu.

Jedva čekam da vidim šta su nam pripremili.

Reci nam kako se Hodalica koristi?

Hodalica se aktivira u nekoliko jednostavnih koraka, sve što trebate je da preuzmete aplikaciju na Google Play ili App Store, odaberete paket koji vam odgovara, kupite ga i započnete svoju štednju.

U objektima koji su Hodalica partneri prilikom narudžbe naglasite da ste korisnik Hodalice, skenirajte kod dostupan u objektu i to je to - vaš popust će biti obračunat prilikom plaćanja.

Stiže li nam Hodalica i u druge bh. gradove?

To je ono što je sjajno kod Hodalice, možemo štedjeti u cijeloj Bosni i Hercegovini (a uskoro nam stiže i u neke zemlje regije, mala ekskluzivna tajna).

Trenutno je dostupna u Sarajevu i Travniku, a uskoro će se ovoj mreži pridružiti i drugi bh. gradovi poput Tuzle, Mostara, Banjaluke i mnogi drugi gradovi sa svojim bogatim ponudama.

Gdje god da se nalazite, možete iskoristiti jedinstvene popuste koji vas čekaju na aplikaciji.

Među prvima si isprobala Hodalicu. Otkrij nam koji si popust prvo iskoristila?

Zaista mi je zadovoljstvo bilo među prvima isprobati Hodalicu, a prve ponude koje sam iskoristila bili su ujedno i poklon za mog kolegu Adija Bebanića.

Nas dvoje smo proveli cijeli dan uživajući u sjajnoj hrani restorana Bossa, masaži i spa centru Hotela Evropa i u SarajDent ordinaciji.

Nezaboravno iskustvo, a uz sve to smo uštedjeli preko 300 KM, što je više nego cijena godišnje članarine - i to prilikom posjete samo tri partnera.

Sa Hodalicom, za samo 59,99 KM godišnje, možete uštedjeti preko 15.000 KM.

Aplikacija je dostupna za iOS i Android i zaista bih pozvala sve da se pridruže fantastičnoj mreži korisnika Hodalice.

Možete ih i pronaći na društvenim mrežama Instagram, Facebook i LinkedIn i pratiti sjajne ponude i sadržaje koje su nam pripremili.

* * * 

Fotografije: Promo 
Tekst: Bonjour.ba/Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno