Hlače su odlična alternativa haljinama. Izdvojili smo stylish prijedloge kako ih nositi u svečanim prilikama! - BONJOUR....

Hlače su odlična alternativa haljinama. Izdvojili smo stylish prijedloge kako ih nositi u svečanim prilikama!

STILSKI SAVJETI
2.8.2021.

Pronaći odgovarajuću haljinu za svečane prilike nije uvijek lak zadatak. S druge strane biti otvoren prema alternativnijem i slobodnijem pristupu izbora outfita također može biti težak izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealan par hlača može kombinaciju za posebne prilike učiniti elegantnom, a da ipak zadržite svoju slobodu pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se u svečanim haljinama osjećate kao da ponovo prisustvujete maturi ili se osjećate pomalo zarobljeno i ne možete plesati ili jednostavno želite alternativu za haljinu, ovdje vam donosimo nekoliko savjeta kako kombinirati hlače za posebne prilike.

VJENČANJE

Duga bijela haljina za vjenčanje ovih dana se čini kao passe. Djevojke su otvorenije za nove ideje, poput mini vjenčanica ili hlača. Elegantne bijele hlače možete kombinirati sa bijelim sakoom ili sa upečatljivom ali i elegantnom bijelom košuljom.

GOŠĆA NA VJENČANJU

Ako mlada može zamijeniti haljinu hlačama, onda i vas ništa ne sprječava da to uradite kao gošća. Ljetni period je savršena prilika za kombiniranje jarkih boja.
Predlažemo vam kombinaciju u bojama pink i narandžaste kao hitom ove sezone o kojem smo pisale ovdje.

GODIŠNJICA MATURE

Pozivnica za obilježavanje godišnjice mature vas je možda iznenadila i mislite da je neka greška (nemoguće da je toliko vremena prošlo), s ovim outfitom ćete biti spremni za susret sa starim prijateljima. Ljeto je uveliko u gradu i bijela boja je idealna za svečanu priliku. Udobne bijele hlače kombinujte sa romantičnom košuljom na jedno rame.


DJEVOJAČKO VEČER

Zabavno večer poput ovog zahtjeva i zabavan outfit. Ukoliko na ovoj zabavi nije određen dress code, predlažemo da se poigrate s printovima i svojom kombinacijom podignete atmosferu ove noći. Printovi mogu biti različiti, ali kompatibilni. Za nešto suptilniji look, kombinujte hlače i košulju istog printa. Dobar party je zagarantovan!


ODBRANA DIPLOMSKOG

Ova posebna prilika je jako važna u životu mlade osobe i na neki način predstavlja novi početak. Kako ovaj dan ne bi morale brinuti o dužini haljine I mogućnosti kretanja, hlače su pravi izbor. Možete se opustiti ali u isto vrijeme i zadržati nivo profesionalnosti koji ovaj događaj zahtijeva. Pink hlače i haljina s valovima velikog volumena će vam dati najbolje rezultate za oboje.

 

***
Tekst: Emina Smaka
Foto: @ninasandbech

STILSKI SAVJETI , 2.8.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Emina Smaka

Foto by:

@ninasandbech

Podijeli:

Posljednje objavljeno