Unikatne tenisice koje vole Amra i Edin Džeko dostupne i kod nas. Koje su vaš favorit? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Unikatne tenisice koje vole Amra i Edin Džeko dostupne i kod nas. Koje su vaš favorit?

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
25.3.2024.

Volimo kada se na tržištu brzih promjena i jako sličnih trendova pojavi doza unikatnosti koja ističe nečiju individualnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od brendova čija nam je obuća privukla pažnju zove se HIDNANDER pa smo odlučili zaviriti što se to „krije ispod“ i po čemu se ističu u masi.

 HIDNANDER je relativno mlad talijanski brand, koji je 2019. godine osnovao Alessandro Viganò. Obuća ovog brenda brzo je došla na modnu mapu jer je prepoznat kao jedinstvena priča. Najistaknutije su njihove tenisice, intrigantni modeli koji su reinterpretacija raznih stilova koje su kreirale različite subkulture.

Tako ćete pronaći modele koji donose i opis čime su inspirirane, kao što su The Cage: Basketball meets tennis, Sundiego: Skate meets yacht ili Stripless: Tennis meets retro. Odlika svih ovih modela je to što se nigdje ne ističe logo, jer je prioritet brenda da se stavlja fokus na kvalitetu i na individualnost osobe koja ih nosi.

 Mi smo primijetili da su svoju naklonost ovom brendu poklonili Amra i Edin Džeko, kao i Aida Čamdžić - Lagumdžija, a vjerujemo da ćemo ih vidjeti sve češće kako definiraju outfite zaljubljenika u nekonvencionalan i unikatan dizajn. Želite li i sami prošetati u ovim unikatnim modelima, birajte svoj favorit na ovom linku.


Koje birate od 3 favorita koja smo mi izdvojili?


* * *
Naslovna fotografija: @amradzeko

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno