Hideout Bali: skriveni bungalovi u prirodi kao idealna oaza za odmor - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hideout Bali: skriveni bungalovi u prirodi kao idealna oaza za odmor

PUTOVANJA
11.4.2020.

Ako se Bali i već nije nekim slučajem našao na vašoj listi mjesta koje trebate posjetiti, nakon što vidite ovaj Airbnb smještaj, možda promijenite mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bungalovi napravljeni u potpunosti od bambusa okruženi samo prirodom i umirujućim zvukovima na jedinstven način pomjeraju granice uživanja za sve putnike koji su u potrazi za nešto drugačijim oblicima odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete birati između čak šest vrsta Hideout bungalova: Hay House, Horizon, Falcon, Beehive, Lightroom i Bali. Svaka od njih nalazi se na različitim lokacijama, a imaju i potpuno drugačiji oblik, kao i interijer i eksterijer koji zajedno s prirodom u okruženju uistinu oduzimaju dah. 

Sami pogled na fotografije pokazuje kako je ovo uistinu inspirativno mjesto idealno za meditaciju, opuštanje i odmor što i objašnjava zašto se Hideout Bali nalazi na četvrtom mjestu najpoželjnijih Airbnb smještaja.

Sa svojim drvenim terasama, sanjivim interijerom, lebdećim mrežastim ljuljačkama, kao i drvenim mostovima u samim bungalovima ovaj smještaj ostvarenje je snova svakog zaljubljenika u prirodu i putovanja.

Više o samim vrstama smještaja i rezervaciji možete saznati klikom ovdje.
Što kažete, biste li vi u ovim bungalovima proveli svoj naredni odmor i upoznali poseban šarm Balija?

PUTOVANJA , 11.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno