Hanuma 2D je nova instagramična lokacija u Sarajevu koju ćete željeti odmah posjetiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Hanuma 2D je nova instagramična lokacija u Sarajevu koju ćete željeti odmah posjetiti

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
22.6.2024.

Skriven među živopisnim ulicama stare gradske jezgre, u Kovačima na Kaldrmi, nalazi se jedinstveni kafić koji očarava svojim neobičnim šarmom i autentičnim izgledom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada zakoračite u ovaj mali kutak, odmah vas dočeka atmosfera koja odiše umjetničkim duhom i ugodnom toplinom.
Kafić Hanuma 2D Coffe and More je uređen u crno - bijelim tonovima, s efektnim ilustracijama, što stvara dojam kao da ste zakoračili u živopisnu 2D sliku. Svaki kutak kafića je pažljivo osmišljen kako bi posjetiteljima pružio jedinstveni doživljaj. Njegova jedinstvena atmosfera čini ga idealnim mjestom za opuštajuće razgovore ili uživanje u trenucima sami sa omiljenom knjigom.
Ponuda kafića je jednako privlačna kao i njegov dizajn. Na meniju se nalazi izbor kava, a tu su i osvježavajući sokovi idealni za tople ljetne dane koje možete ispijati na njihovoj slatkoj terasi.

 Nama su pažnju privukli šareni donutsi te bogate i ukusne baklave koje su sigurno omiljene među posjetiteljima.
Ukratko, ovaj kafić u Sarajevu nije samo mjesto za kavu i slastice – to je unikatna oaza koja će poslužiti kao neodoljiva kulisa za sve vaše Instagram fotke i druženja popraćena slatkim zalogajima.

* * *
Foto: Hanuma 2D Coffe and More

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno