Konačno! Stigle su i prve haljine, a ovih 5 nosimo na posao. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Konačno! Stigle su i prve haljine, a ovih 5 nosimo na posao.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
25.2.2024.

Polako ulazimo u uzbudljivu fazu novih komade koje spremaju high street brendovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od ključnih, koji je visoko na našoj shopping listi je haljina za posao. Ona čini jutarnje spremanje brzim i jednostavnim, ostavljajući vam nekoliko dragocjenih minuta više za uživanje u snu. Budući da su haljine osnovni dio poslovnih kombinacija, uvijek je uzbudljivo pronaći novi model koji će dodati svježinu u naš ormar.

 U skladu s današnjim trendovima, pronalaženje sofisticiranog i elegantnog komada za poslovno okruženje može biti izazov. Stoga smo sastavili listu od 6 haljina koje će vas oduševiti i sigurno pronaći put do vaše online košarice za kupovinu. Svi modeli su dostupni online u BiH, što shopping čini još praktičnijim i zabavnijim.

 Birali smo haljine s dugim, ali i kraćim rukavima te midi dužine, idealne za ovaj period. Savršeno će se slagati s dubokim čizmama i dugim kaputima, dajući vam besprijekoran poslovni izgled.

 Posebno nam se dopada činjenica da osim što su ove haljine idealne za posao, mogu se lako preoblikovati za večernje prilike ili cool, opuštena izdanja. Dodajte statement naušnice i elegantne cipele, ili pak kaubojke i spremni ste za sve prilike!

 

* * *
Naslovna fotografija: @blaireadiebee 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno