Haljine i kombinezoni za vjenčanja i sve posebne prilike

HIGH STREET
5.3.2020.

Kalendari i planeri mnogi od nas polako se ispunjavaju pozivima na vjenčanja najbližih prijatelja, rodbine ili kolega, a svako od njih zahtijevat će jedan svečani odjevni komad uz koji ćemo izgledati odlično i u kojem ćemo se osjećati udobno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao vječni SOS nameću se elegantne haljine zanimljivih silueta i obogaćene raznim detaljima, kao i kombinezon koji u duetu s efektnim parom naušnicama postaje profinjen odgovor na sve modne nedoumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HALJINE I KOMBINEZONI U HIGH STREET POTPISU

Kada govorimo o trendi komadima koji bi mogli postati važan dio vaše svečane garderobe, ove sezone važnu ulogu imaju slip haljine, modeli naglašenih ramena, kao i kombinezoni koji svojom teksturom i elegantnim krojem također postaju idealan odabir za vjenčanja.

High street dućani kriju i nekoliko sjajnih kandidata koji spajaju aktualne trendove i zanimljive krojeve u komade koje ćete nositi na sve svečane događaje u vašem kalendaru. Dopadaju nam se modeli s uzorcima, blejzer haljine, kao i metalik komadi. Nekoliko najzanimljivijih modela iz aktualnih high street kolekcija donosimo u nastavku.

Zara

Zara

Zara


Zara


Zara


Zara


Zara


Zara


Zara


Zara


Stradivarius


Stradivarius


Stradivarius


Stradivarius


Stradivarius


Mango


Mango


Mango


Mango


Mango


Mango


Mango

Mango

Mango

HIGH STREET , 5.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno