Golden brown je boja za kosu zbog koje ćete poželjeti posjetiti frizera - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Golden brown je boja za kosu zbog koje ćete poželjeti posjetiti frizera

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
26.9.2022.

Raskošna paleta toplih boja koje asociraju na prepoznatljive simbole jeseni i ove godine poslužila je za kreiranje jedinstvenih trendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Već prvi dani nove sezone nam donose novitete u beauty svijetu, a široki raspon boja od onih tamnijih pa sve do najljepših nijansi zlatne boje idealan je razlog da ove jeseni napravimo mali eksperiment kada je riječ o frizuri. Tijekom hladnijih dana kosa zahtjeva dodatnu njegu jer je skoro pa svakodnevno izložena brojnim vremenskim neprilikama, stoga nova boja za kosu poslužit će kao odličan motiv za posjetu frizera i ulazak u novu sezonu sa zdravom i njegovanom kosom. Nakon što je pažnju mnogih djevojaka ukrala reverse balayage tehnika za kreiranje tamnijih pramenova, trenutno je glavna tema beauty razgovora golden brown boja za kosu. 

 Golden brown, odnosno smeđa boja s nijansama zlatne, idealna je za brinete koje ove sezone žele unijeti svježinu neodoljivim tonovima zlatne boje. Naime, riječ je o boji za kosu uz koju ćete vizualno kreirati dodatni volumen, dok će zlatni tonovi dati svilenkast i sjajan izgled. Ova trendy boja za kosu potaknula nas je da zavirimo na društvene mreže i pronađemo foto inspiraciju golden brown frizura zbog kojih ćete rado rezervirati termin kod svog frizera. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @theroomverona 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno