Reverse balayage je trendy tehnika farbanja o kojoj svi pričaju! Evo o čemu je riječ. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Reverse balayage je trendy tehnika farbanja o kojoj svi pričaju! Evo o čemu je riječ.

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
16.9.2022.

Nakon što je posljednjih godina balayage tehnika izvlačenja pramenova postala jedna od omiljenih brojnim djevojkama, u posljednje vrijeme svi pričaju o nešto drugačijoj verziji ovog trenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o obrnutom balayageu to jest reverse balayage tehnici pramenova uz koje se postiže kreiranje tamnijih nijansi. Naime, odveć je popularno da klasična balayage tehnika djeluje tako da kosa čini da kosa izgleda prirodno posvijetljeno ili kako mnogi opisuju kao suncem okupana boja. Stoga, kao odgovor na tu tehniku, posljednjih mjeseci u trendu je reserved balayage.

 Ova posebna tehnika bojanja pramenova idealna je za hladnije jesenske dane kada želimo boju kose koja asocira na jesenske dane poput svih nijansi smeđe, a gdje se kao zvijezda izdvaja kestenasta nijansa. Naime, obrnuti balayage odličan je način potamnjivanja kose za plavuše koje ne vole eksperimentirati, a na ovaj način vrlo jednostavno mogu osjvežiti izgled. Kako biste za nadolazeću sezonu lakše odvažile na promjenu u nastavku donosimo foto inspiraciju.

 

* * *
Naslovna fotografija: @anarabyanalerida 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno