Donosimo detalje o jedinstvenoj i kreativnoj humanitarnoj Gloria kampanji „Voli kožu u kojoj si ti“ - Bonjour.ba - bh.l...

Donosimo detalje o jedinstvenoj i kreativnoj humanitarnoj Gloria kampanji „Voli kožu u kojoj si ti“

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
14.1.2022.

Gloria je mnogo više od samo kozmetičkog branda. Iza imena GLORIA stoje ljudi koji ovaj brand žive, koji svoje znanje i emocije prenose u svaku bočicu, svaki potisak, svaku kap upakiranu u 100% prirodne kozmetičke proizvode. To potvrđuju i njihovi mnogobrojni korisnici čije mišljenje vrednuju i čiji puls pažljivo osluškuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su korisnici njihova inspiracija i upravo je tako nastala i linija proizvoda za čišćenje kože, ali i kampanja #volikozuukojojsiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Vezani smo za svaki naš proizvod i da nas pitate koji nam je najdraži, ne bismo se mogli odlučiti. No, danas možemo sa sigurnošću izjaviti da smo posebno emotivni i sretni zbog nove linije proizvoda za čišćenje i njegu kože koja je nastala upravo iz želja naših vjernih korisnica. Ako već niste, upoznajte ih klikom na ovaj blog, pregledom našeg Instagram i Facebook kanala te na našem web shopu.

U stvaranju i lansiranju ove linije, otišli smo korak dalje.

Cilj nam je bio stvoriti potpuno autentičnu kampanju, a novac od iste donirati domovima za djecu bez roditeljske skrbi na područjima Sarajeva, Mostara i Banja Luke. Stoga smo se odlučili za „putovanje u nepoznato“ i krenuli u kreaciju kampanje #VoliKožuUKojojSiTi u kojoj se, ispred i iza kamere, nalaze članovi Gloria tima. Zahvalni smo svim našim kolegama, kolegicama, prijateljima i suradnicima koji su otvorenog srca i vedrog duha skupa s nama kreirali ovu jedinstvenu, kreativnu kampanju s dobrotvornim karakterom.

Zahvalni smo i svim našim korisnicima, sadašnjim i budućim, jer su dio ove predivne priče. Korištenjem Gloria proizvoda dajete nam poticaj da idemo dalje, razvijamo nove proizvode i djelujemo iz srca te zajedničkim snagama stvaramo inspirativne priče.

P.S. Kažu da slika govori više od riječi! Potvrđujemo tu izreku upravo uz ovu koja dočarava atmosferu „iza scene“ za vrijeme nastanka kampanje #VoliKožuUKojojSiTi."

***
Naslovna fotografija: Gloria prirodna kozmetika Press

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno