Glamur na premijeri filma Sex And The City 2 - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Glamur na premijeri filma Sex And The City 2

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
25.5.2010.

Dugo očekivana premijera nastavka filma Seks i grad održana je sinoć u New Yorku.  Moda je, osim filma, bila u prvom planu. Četiri fashionistice stoga su se potrudile ne razočarati svoje najvjernije obožavatelje, i iskreno, uspjele su samo djelomično. Valentinova jarko žuta haljina koju je nosila Sarah Jessica Parker je bez konkurencije odvukla pažnju sa kreacija koje su nosile njene kolegice, koje su manje-više igrale "na sigurno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image 

 Četvorka na okupu

 

 

 

 

 

 

Sarah Jessica se pred fotografima poigravala sa haljinom, vrteći se neprestano kako bi pokazala svu njenu raskoš. Modni kritičari su, kao i obično, bili podijeljeni. Jedni su hvalili njenu modnu smjelost, dok su ostali isticali da je iskričava haljina neprimjerena za ovakav event.

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

 

 

Kim Cattrall je za premijeru odabrala elegantnu zlatnu Naeem Khan haljinu, u duhu starog Hollywooda. Iako je haljina na njoj izgledala fantastično, ipak smo ostali zakinuti za onaj "wow" efekt koji smo očekivali od 53-godišnje glumice.

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

 

Kristin Davis je, kao i Sarah Jessica Parker, odabrala smjelu boju, no njena je nešto klasičnijeg kroja. Ipak, ova vintage Jean Desses haljina svakako je istaknula ono najbolje na Kristin.

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

 

Cynthia Nixon je, za razliku od hrabrog i efektnog izbora na premijeri prvog filma, igrala na sigurno sa crnom haljinom Caroline Herrere koja se činila pomalo dosadnom, s obzirom na prigodu.

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

Uz zvijezde večeri još bismo istaknuli i Lizu Minelli koja se pojavila u kompletu za koji je izjavila da je "ispred svoga vremena". Dok je ponosno namještala poze fotografima, kroz njenu tuniku i hlače, od materijala nalik na vreće za smeće, naziralo se donje rublje. Ako ćemo u budućnosti biti primorani gledati donje rublje zvijezda u njihovim šezdesetima, pa... Recimo da to i nije budućnost kojoj se radujemo.

Mali spoiler za one koji to još ne znaju - Liza na vjenčanju Stanforda i Anthonyja pjeva Beyonceinu pjesmu Single Ladies.

 

 

 

 

 

Image 

 

 

 

 

 

Kako su izgledali ostali glumci iz filma, kao i gosti na premijeri, pogledajte na sljedećim fotografijama.

 

 

 

 

 

 

Image

Chris Noth sa suprugom

 

 

 

 

 

Image

 Alice Eve

 

 

 

 

 

Image

John Corbett

 

 

 

 

 

Image

 Mario Cantone

 

 

 

 

 

Image

 Patricia Field

 

 

 

 

 

Image

 Jason Lewis

 

 

 

 

 

Image

Valentino Garavani

 

 

 

 

 

Image

Noah Mills

 

 

 

 

 

Image

Melania Trump

 

 

 

 

 

Image

Michelle Trachtenberg

 

 

 

 

 

Image

Petra Nemcova

 

 

 

 

 

 

 

Film u naša kina dolazi 3. lipnja, a kako se Mostar ne može pohvaliti kino dvoranom, svi oni koji ne žele propustiti premijeru morat će posjetiti kina u nekim drugim bosanskohercegovačkim gradovima.

 

 

 

 

 

 

A.S.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno