Glamping kuća Two Rivers u Ljubuškom čini idealnu odmor destinaciju za ljubitelje prirode - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Glamping kuća Two Rivers u Ljubuškom čini idealnu odmor destinaciju za ljubitelje prirode

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
26.7.2022.

Glamping predstavlja spoj prirode, kampovanja i nešto luksuznijeg interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Odmor i boravak u prirodi je sve zanimljiviji vid putovanja za one koji žele da istražuju i dožive prirodu na poseban način. Pored klasičnih kampova sve popularniji je i glamping način odmora koji uključuje praktičniji i posebniji prostor za odmor koji je harmonično uklopljen s prirodom koja ga okružuje. U Ljubuškom smo naišli na savršeno glamping mjesto koje će u vama s potpunim pravom izazvati želju za vikend odmorom. 
Radi se o Glamping kući pod nazivom Two Rivers samo 9 kilometara udaljenoj od poznatog turističkog mjesta - vodopada Kravice. Naziv Two Rivers potiče od 2 rijeke koje se nalaze u blizini kućice, Vrioštica i Trebižat. U kućici se nalaze 2 kreveta na rasklapanje kao i bračni krevet, gdje svaka soba posjeduje TV, zatim mini kuhinja s trpezarijom. Posjetitelji će pored modernog interijera imati priliku uživati i u pogledu na dvije rijeke i prekrasnim pejzažima, a moći će se opustiti uz odmor na dvije terase kao i uz roštilj u bašti. Ako već pomišljate: ,,Gdje da rezervišem?'' donosimo vam link gdje možete pogledati više informacija i priuštiti si ovo nezaboravno iskustvo. 

 

* * * 
Fotografije: Glamping House Two Rivers

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno