3 geste kojima ćete pokazati partneru da vam je stalo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 geste kojima ćete pokazati partneru da vam je stalo

Tekst:

Ana Rotim

LJUBAV & BRAK
10.6.2022.

Mnogi će se složiti da najljepši trenuci u životu su oni provedeni s nama najbližim osobama. Bilo da vrijeme provodite kod kuće uz omiljeni tv show, spremate najdraže jelo, odmarate na plaži ili ste na dalekom putovanju trenuci s bliskim osobama jednostavno su dragocjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zbog toga potrebno je cijeniti male geste koje partner čini i isto tako njih usrećiti sa sličnim vodeći se odveć poznatom izrekom „Sreća je u malim znacima pažnje“. Bez obzira jeste li u vezi ili pak iza sebe imate dugi niz godina bračnog života postoje geste kojima ćemo pokazati da nam je stalo i sasvim malim ali značajnim činom izmamiti osmijeh na lice partnera.

 Udijelite im kompliment

Lijepa riječ itekako može utjecati na nečije raspoloženje, a dodijeljivanje komplimenata ima veliki značaj na samopouzdanje osobe. Ne tražite savršen trenutak da biste uputili pohvalu partneru bilo da se radi o njihovom izgledu, poslovnom uspjehu ili pak pripremi jela. Budite spontani, razveselite ih simpatičnom riječi čak i kada se najmanje nadaju. 

Budite njihova najveća podrška

Bez obzira radi li se poslovnom izazovu, obiteljskoj situaciji ili pak nekoj manje značajnoj stvari dadnite im doznanja da ste tu za njih kao osoba na koju se mogu osloniti. Pažljivo pratite koje situacije izazivaju brigu kod vašeg partnera i dajte im punu podršku, te ukoliko vidite da je potrebno udijelite im savjet.

Razveselite ih nečim što vole

Uživanje u omiljenoj filmskoj uspješnici, organiziranje zajedničkog kuhanja jela kojem ne možete odoljeti ili pak poklon slastice u kojoj su uživali u djetinjstvu nešto je što će izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera. Ukoliko ste tek krenuli u vezu, pažljivo slušajte koje su sitnice koje usrećuju vašeg partnera te ih iznenadite kada najmanje očekuju. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @carmenmmundt 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno